До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Балетки — головна альтернатива кросівкам цього сезону

Упродовж тривалого часу кросівки залишалися центром наших образів. Однак їхнє правління, схоже, добігає кінця. Це не означає, що відтепер ми не будемо носити кросівки, а просто вони розділять трон з новим взуттям, яким одержимі зірки вуличного стилю. Вони представлені по-різному, але спільне у всіх одне: вони нагадують балетки. Виготовлені з гнучких матеріалів, однотонні, із закругленим мисом і іноді із зав’язками на щиколотці це балетки, які можна було побачити під час останніх Тижнів моди у головних столицях світу. Vogue.ua зібрав 6 ефектних образів модниць, що показують, з чим носити балетки цього сезону.

Ода нейтральним відтінкам

Реклама

Алекса Чанг відкриває завісу цього посібника користувача білою шифоновою сукнею, бежевим пальтом та згаданими раніше балетками. Її вибір — модель чорного кольору з круглим мисом та аплікаціями — чудове рішення, щоб доповнити решту вбрання та підкреслити образ, у якому панують нейтральні тони.

Оксамитові балетки

Оксамитові балетки в стилі Мері Джейн — безпомилкова класика від іспанського бренду Calzados Lobo. Однак Miu Miu запропонували дуже схожу версію — з двома ремінцями. Streetstyle-зірки поєднують їх із базовими речами, оскільки безпечнішої ставки немає.

Кращі союзники трикотажу

Коли приходить тепло, головним героєм нашого гардероба стає трикотаж. І зважаючи на це, балетки — ваш найкращий союзник. Доказом цього є образ, який ми побачили в Копенгагені, що складається з в’язаного лонгсліва та спідниці в тон.

У поєднанні з джинсами

Модні джинси і кросівки — вдале поєднання. І так, воно ідеальне для днів, коли ми не знаємо, що одягнути. Однак це одяг, до якого модниці зверталися стільки разів, що зараз балетки та джинси стали новою одержимістю. Прямий крій чи широкі штани — неважливо, який це варіант, якщо вони поєднуються балетками.

З літньою сукнею

Літні сукні актуальні щороку, та цього сезону варто носити їх з балетками замість босоніжок. Бажано з тими, що мають нейтральні кольори або пастельні тони, щоб супроводжувати хорошу температуру і сукні з такими літніми принтами, як клітинка віши, квіти у всіх варіантах, пейслі або геометричний візерунок.

Нова уніформа

Атласна мідіспідниця та базова футболка поєднуються абсолютно з усім, що є у вашому взуттєвому гардеробі: босоніжками, лоферами, ботильйонами... Однак успіх цього сезону — це синонім носіння цієї комбінації з балетками. Streetstyle-зірки підтверджують: балетки — це надійна інвестиція, з якою ви ніколи не помилитеся.

Текст: Tatiana Ojea

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.