До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найбажаніші туфлі цієї осені знайдено

Ми офіційно закохані у взуття з орігамі Prada, яке вперше було презентовано на подіумі на Тижні моди у Мілані в лютому. Завдяки оригінальному дизайну, який підкорює з першого погляду, очікується, що нові туфлі Prada стануть найбажанішим взуттям цієї осені. Вони представлені як у варіанті з маленькими підборами, так і у версії балеток в різних кольорах — від білого до рожевого чи жовтого.

Prada
Prada

Реклама

Шкіра на взутті має вигляд складеної, ніби це орігамі: магія, яка демонструє високу майстерність модного Дому. Кінчики розкриваються, як крила, а квітковий декор з’являється всередині у всій своїй красі: це справжній витвір мистецтва. Ця модель також є відображанням концепції колекції — баланс між простим і незвичайним. Ми бачили, як ошатні спідниці з квітами поєднувались із базовими джемперами, а туфлі з орігамі були прикрасою в ділових і строгих образах.

Prada
Prada

Prada
Prada

"Вважається, що в моді важливий тільки гламур, але я ненавиджу цю концепцію, я завжди проти неї боролася. Прагнення до краси скрізь і в будь-якій формі лежить в основі цієї колекції", — пояснила Міучча Прада. На подіумі туфлі з орігами поєднуються як зі спідницями будь-якої довжини, так і зі штанами-дудочками, перетворюючись на ідеальне паспарту, готове зробити кожен образ особливим. Прогнозуємо, що ці туфлі скоро будуть усюди sold out.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.