До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Екологічні чоботи, які варто придбати прийдешньої осені

Зважаючи на темпераментну погоду, не дивно, що багато хто вже заглядає у свій осінній гардероб. Елемент, у який варто інвестувати зараз? Чоботи. Фактично, ціла низка модниць, від Емілі Ратаковські до Каї Гербер, носять свої осінні черевики протягом літніх місяців, доводячи, наскільки вони можуть бути універсальними. На щастя, зіркові дівчата відстоюють взуття від екологічно свідомих брендів, що гарантує, що ці аксесуари завдають меншої шкоди планеті. Слідом за босоніжками та кросівками, Vogue.ua зібрав наймодніші екологічні чоботи, які варто придбати прийдешньої осені.

Селена Гомес у чоботях Reformation Nylah
Селена Гомес у чоботях Reformation Nylah

Реклама

Незважаючи на те, що Reformation найбільше відомий своїми сукнями, колекція взуття каліфорнійського бренду має такий самий екологічний дух, як і одяг — чоботи Nylah були помічені як на Селені Гомес, так і на Гейлі Бібер. Усе взуття створене з використанням шкіри, сертифікованої Leather Working Group, що означає, що воно виробляється соціально та екологічно відповідальним способом.

Емілі Ратаковські в чоботях Timberland х Veneda Carter
Емілі Ратаковські в чоботях Timberland х Veneda Carter

Хоча черевики Timberland, ймовірно, популярні насамперед за свою практичність, останніми роками вони набули культового статусу завдяки Ріанні, Джей Ло та Емілі Ратаковські. Фірмові черевики бренду виготовлені зі шкіри, сертифікованої Leather Working Group, і перероблених матеріалів.

Дженні Кім у чоботях Stella McCartney Skyla
Дженні Кім у чоботях Stella McCartney Skyla

Будучи активним борцем за права тварин, Стелла Маккартні не використовує шкіру у своїх колекціях, що також зменшує викиди вуглекислого газу її бренду. Високі черевики Skyla від британської дизайнерки були помічені в гардеробі Дженні Кім з гурту Blackpink.

Сієнна Міллер у черевиках Nellie Texan від Chloé
Сієнна Міллер у черевиках Nellie Texan від Chloé

Chloé активізували свої ініціативи щодо сталого розвитку після того, як Габріела Херст прийшла до керма у 2020 році. Чоботи французького дому моди — як у Сієнни Міллер та Емми Вотсон — виготовлені зі шкіри, сертифікованої Leather Working Group, а також переробленої вовни та кашеміру.

Джіджі Гадід у чоботях Wandler Rosa
Джіджі Гадід у чоботях Wandler Rosa

З моменту свого запуску в 2017 році однойменний бренд Елізи Вандлер швидко завоював лояльних прихильників. Джіджі Гадід є прихильницею ботфортів Rosa від амстердамського лейбла, а її сестра Белла обирає модель Isa на підборах. Виготовлене в Італії з використанням шкіри, сертифікованої Leather Working Group, взуття Wandler створене для довговічності.

Текст: Emily Chan

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.