До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Бабусині" туфлі — найелегантніше та найпрактичніше взуття цієї весни

"Бабусине" взуття вперше стало трендовим в середині 2010-х, однак дизайнери знову згадали про його красу та елегантність в колекціях сезону осінь-зима 2024/2025. Кажучи "бабусине" взуття, ми говоримо про дуже специфічний тип туфель у стилі 1980-х, для яких характерні низький та стійкий каблук і V-подібний носок, дуже ніжно закруглений на кінці.

Loro Piana осінь-зима 2024/2025
Loro Piana осінь-зима 2024/2025

Реклама

Італійський бренд Loro Piana представив кілька версій таких туфель у нейтральних тонах на Тижні моди в Мілані. Білу версію цього взуття відразу додала до свого гардероба модель Жасмін Туск. Також подібні туфлі з'явилися в колекції Carven осінь-зима 2024/2025, де бренд представив свою варіацію з вирізами по боках. А туфлі від The Row, які Мері-Кейт та Ешлі Олсен додали до колекції Resort 2025 свого бренду, вже мають популярність серед модних редакторів та інсайдерів.

Carven осінь-зима 2024/2025
Carven осінь-зима 2024/2025

Модель Ельза Хоск також вже вподобала туфлі з мигдалеподібним носком. Вона опублікувала фото в Instagram, на якому видно, як вона стилізувала це взуття з в’язаним комплектом Helsa Studio та сумкою Dior Toujours. Однак головною прихильницею цих туфель була Діана, принцеса Вельська, яка знову і знову носила це взуття відтоді, як доєдналася до королівської сім’ї. Вона віддавала перевагу парам на каблуках у коричневому та кремовому відтінках, а особливо любила двоколірну пару від Chanel у чорно-білому кольорі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.