До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Неонові аксесуари – тренд цього сезону

Далекі від ажіотажу, який був створений навколо "тихої розкоші", неонові кольори позиціонуються як улюблений вибір модниць, аби відійти від мінімалістичного вигляду. Незважаючи на те, що black total look – це неперевершений стиль цього сезону, чи є більш яскравий спосіб урізноманітнити його, ніж неонові аксесуари? Певно, що ні. Не обов’язково бути найсміливішим, щоб носити ці кольори, проте слід мати декілька ключових правил, щоб знати, як їх поєднувати. Vogue.ua зібрав найстильніші яскраві аксесуари цього літа.

Якщо ви думали, що неонові аксесуари поточного сезону замінили менш яскраві, ви помилялися. Miu Miu поєднують неонові відтінки у своїх вірусних моделях взуття із чорною підошвою та широкими підборами. Італійський бренд, заснований Міуччою Прада, включив у весняно-літню колекцію версії в зеленому, рожевому і навіть помаранчевому кольорах.

Реклама

Miu Miu
Miu Miu

Зі свого боку, Fendi використовують насичений зелений колір у дизайні своїх аксесуарів. Культові сумки італійського бренду, який породив знаменитий "багет", цього сезону також радо пофарбувалися у неонові відтінки.

Fendi
Fendi

Versace пропонують флюорисцентний рожевий як вісь, навколо якої обертаються деякі аксесуари бренду: наприклад, туфлі-човники з високими похилими підборами в неоновому відтінку. Сумки з монограмою марки під керівництвом Донателли Версаче також переносять уяву у всесвіт Barbiecore, який особливо присутній у сезоні весна-літо 2023.

Versace
Versace

У Givenchy пропозиція змінюється на кілька тонів, але зберігає рожевий і зелений як основні кольори для літнього взуття, мюлі і сумок. Jacquemus також додають своє бачення тренду, використовуючи неоново-рожевий у літніх total looks і маленьких аксесуарах.

Givenchy
Givenchy

Jacquemus
Jacquemus

Окрім цього, варто згадати сумку 1DR з круїзної колекції Diesel, яка вже встигла стати "вірусною" у соціальних мережах. Багато предметів одягу, які пропонує Гленн Мартенс, коливаються навколо трьох неонових кольорів: жовтого, зеленого та рожевого.

Diesel, Cruise 2023
Diesel, Cruise 2023

Дехто каже, що чим базовіші аксесуари, тим краще, адже вони прослужать якомога довше. Однак ті предмети, яким вдається урізноманітнити образ, мають усі шанси стати незамінними елементами в довгостроковій перспективі, навіть якщо вони в неонових кольорах.

Текст: Teresa Romero Martinez

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.