До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найпопулярніших сумок цього літа

Щосезону перелік актуальних аксесуарів поповнюється свіжими та трендовими моделями. Цього літа у світлі софітів опинилися лаконічні мінімалістичні сумки з майже повною відсутністю декоративних деталей, варіанти, виготовлені з рафії, та модні сумки-браслети. Vogue.ua зібрав 5 найпопулярніших сумок весняно-літнього сезону, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Мінімалізм

Мінімум кольорів, декору та базові відтінки — це те, що робить аксесуари справжніми позачасовими моделями. Такі сумки, що з легкістю можуть скласти основу гардероба, можна поєднувати з різними речами. Цього літа зверніть увагу на моделі чорних, блакитних та червоних кольорів.

Реклама

No.21
No.21

Prada
Prada

Patou
Patou

Сумки з рафії

У сезоні весна-літо 2023 дизайнери пропонують мʼякі сумки з рафії, плетені об'ємні варіанти та аксесуари з декоративними елементами. Так, Cult Gaia показали молочний плетений клатч, Jacquemus зробили ставку на класичну сумку-кошик, а Bottega Veneta запропонували велику сумку у формі півмісяця. Вибір за вами.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Jacquemus
Jacquemus

Cult Gaia
Cult Gaia

Сумка-відро

Цього літа сумки-відра зробили свій зірковий камбек. Гучне повернення супроводжувалося появою на подіумах безлічі різноманітних варіантів: від сіро-блакитних моделей, як у Rochas, до яскравих коричнево-бежевих, як у Alberta Ferretti.

Rochas
Rochas

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Eudon Choi
Eudon Choi

Сумка-браслет

Стильні й ефектні сумки-браслети полегшують стилізацію образу, адже вони увібрали в себе всі необхідні функції прикрас та аксесуарів. Рекомендуємо звернути увагу на шкіряну модель Fendi, мінісумку Etro та атласний клатч Ports 1961.

Fendi
Fendi

Etro
Etro

Ports 1961
Ports 1961

Сумки XXL

Місткі та суперпрактичні обʼємні сумки не збираються полишати перелік найбажаніших аксесуарів. Це і не дивно, адже вони допоможуть узяти з собою все необхідне — і навіть трохи більше. Такі моделі зʼявилися в колекціях Louis Vuitton, Peter Do та Genny.

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Genny
Genny

Peter Do
Peter Do

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.