До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Belly chains — наймодніші прикраси цього літа

Ще один ювелірний тренд 2000-х років, який повертається цього літа, — belly chains. Елегантні прикраси для тіла були помічені на багатьох модних подіумах поточного та прийдешнього сезонів. Chanel, Versace, Nensi Dojaka, Marcia, а також ювелірні бренди, як-от Jacquie Aiche та Messika, запропонували власні варіації. Вишукані, багатошарові ланцюжки для тіла стали сенсацією інстаграму із шаленою швидкістю.

Chanel
Chanel

Реклама

Знаменитості знають, як додати родзинку будь-якому образу. Вони заграють з простими, але привабливими деталями, які миттєво змінюють силует. Тож не дивно, що ланцюжки для тіла регулярно демонструються під час особливих виходів. Кендалл Дженнер, Тіна Кунакі, Гейлі Бібер, Дуа Ліпа, Белла Гадід та Ріанна — лише деякі з гучних імен довгого переліку шанувальниць цієї тенденції.

Versace
Versace

Кім Кардашʼян також встигла опробувати цей тренд. Під час благодійного вечора Parsons 2023 року американська знаменитість з’явилася на заході, де серед інших гостей були Кара Делевінь, Анна Вінтур і Джоді Тернер-Сміт. Для цієї нагоди Кім обрала синій комплект Balmain, який доповнила елегантним body chain.

Кім Кардашʼян та Олівʼє Рустен
Кім Кардашʼян та Олівʼє Рустен

23 травня Донателла Версаче та Дуа Ліпа представили свою капсулу La Vacanza. Відтоді співачка встигла зʼявитися у комплекті кольору металік, який складався з короткої куртки та мініспідниці. Увесь образ був прикрашений камінцями, зокрема на ланцюжку для тіла із символічними сонечками та метеликами Versace. Маркери ДНК італійського бренду, вони були вперше представлені під час весняно-літнього показу 1995 року. Тепер вони з’являються на свіжих аксесуарах цієї довгоочікуваної співпраці.

Ріанна
Ріанна

Текст: Jessica Scemama

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.