До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумка-серце Alaїa — улюблений аксесуар модниць цього літа

Alaïa — бренд, відповідальний за створення сумки-серця, яку неможливо було не побачити під час останніх Тижнів моди. Тепер вона набуває вірусності і в соціальних мережах. Крім того, цей аксесуар став одним з найбільш популярних сумок в Інтернеті за останні місяці: модель від Alaїа є частиною списку найбажаніших аксесуарів, який Lyst представляє щокварталу.

Реклама

Пітер Мюльє, креативний директор MaisonAlaïa, розробив цю геометричну модель, що позиціонувалася як ідеальний подарунок на День Святого Валентина. Аксесуар має форму серця і довгий ланцюжок, що збільшує його універсальність та можливість стилізації. Широка палітра кольорів, окрім червоного, дає змогу знайти варіант сумки-серця, який ідеально пасуватиме саме вам.

Бренд, заснований тунісцем АззедіномАлайя, відродився останніми роками, що підтверджується безліччю знаменитостей, які носять одяг цієї фірми, і вірусністю багатьох його аксесуарів. Варто лише згадати сітчасті балетки, які неодмінно стануть головною частиною вбрання і прийдешнього сезону. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи streetstyle-зірок з яскравими та незвичними сумками-серцями від Alaїа.

Текст: TeresaRomero Martinez

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.