До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принц Гаррі і Меган Маркл вибрали весільний торт

Менше двох місяців залишилося до весілля року – принца Гаррі та актриси Меган Маркл, а Кенсінґтонський палац продовжує розкривати нові подробиці майбутнього торжества. Так, стало відомо, що пара вже визначилася зі смаком весільного торта, вибравши лимонний персик.

Принц Гаррі та Меган Маркл

"Принц Гаррі і міс Маркл попросили кондитера Клер Птак створити для них лимонний торт, який буде наповнений свіжими ароматами весни. Також він буде вкритий вершковим кремом і прикрашений живими квітами, – повідомляється в офіційному твіттер-акаунті Кенсінгтонського палацу. – Принц Гаррі і міс Маркл з нетерпінням чекають моменту обміну тортом з гостями їхнього весілля, що відбудеться 19 травня в Віндзорському замку".

Реклама
Клер Птак

Про кондитера Клер Птак відомо, що вона працює виключно з органічними інгредієнтами, що важливо для шанувальниці здорого способу життя Меган Маркл. Виросла вона в Каліфорнії, а в Лондоні зараз володіє кондитерською The Violet Bakery.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.