До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що означає 22 лютого: розповідає нумеролог

Цього року лютий багатий на гарні дати. 22.02.2022 — одна з них. Vogue.ua дізнався в нумерологині й кармологині Юлії Савченко, що означає цей день і як варто його провести.

Photo: Getty Images
Про нумерологію

Нумерологія має різні методи розрахунків. Я працюю за методом "22 аркани", що дає змогу робити глибокі й інформативні розрахунки на тему стосунків, фінансів, родових програм і призначення.

Реклама

Здебільшого прогнози в нумерології дуже індивідуальні. Їх складають на підставі дня народження й запиту конкретної людини. Дуже рідко можна зробити універсальний розрахунок, який матиме значення для кожного з нас. Однак у будь-якому правилі є винятки й унікальна комбінація чисел 22.02.2022 — очевидний приклад. Цей день справді цікавий, тож коли прожити його згідно з енергією числа "22", можна відкрити перед собою нові можливості.

Що означає число "22"

Це число означає енергії комунікації, безумовної любові й свободи. Цього дня дуже важливо приймати людей такими, як вони є — без осуду, докорів та агресії.

До себе теж варто ставитися поблажливо: не обмежувати себе рамами й не поспішати з картанням. Цього дня можуть виникати ситуації, пов’язані з обстоюванням власної думки. Можливо, доведеться комусь відмовити чи поговорити про підвищення оплати праці з керівництвом або клієнтом. Головне, знати свої потреби й не відмовлятися від них через страх, що тебе не зрозуміють чи не почують.

Як краще провести 22 лютого 2022 року

Це сприятливий день, щоб влаштувати переговори чи конференцію, обговорити масштабні проєкти. Буде корисно офіційно оформити й підписати важливі договори та документи.

З фінансового погляду, 22.02.2022 добре брати участь у доброчинності й небажано оформлювати кредити. Корисно вкладати гроші в помічні справи для людей чи свої улюблені.

Також важливо звернути увагу на те, як ви спілкуєтеся з людьми, як ставитеся до себе й що вас непокоїть. Енергія числа "22" допоможе краще почути себе, знайти відповідь на своє внутрішнє запитання та наблизитися до істини.

Чого сподіватися від весілля 22 лютого

У нумерології дату весілля планують з огляду на дні народження партнерів, на підставі яких визначають найсприятливіший день для реєстрації шлюбу. Тому загальний розрахунок сприятливості весіль 22.02.2022 стосується тільки загальних тенденцій.

Цього дня можна організувати святкові заходи й відзначити їх з близькими людьми. Партнерам важливо прислухатися одне до одного й дозволяти виявляти ініціативу. Жінкам важливо довіряти партнерові, а чоловікам — вміти брати на себе відповідальність.

Оскільки енергія цього дня тісно пов’язана з відчуттям свободи, для щасливого життя партнерам корисно подорожувати й поважати особистий простір одне одного.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.