До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як зрозуміти нумерологію і знайти свій життєвий шлях: практичний посібник

Ви перебуваєте на роздоріжжі вашого життя? Розповідаємо, як інтерпретувати значення вашого імені і дати народження, щоб краще зрозуміти себе, інших і своє ставлення до світу в цілому.

Photo: Harley Weir / © ArtPartner

Якщо ви користуєтеся духовними вченнями і астрологією,рухаючись життєвою стежкою, можливо, вам сподобається нумерологія. Це вивчення містичних зв'язків між числами, літерами і знаками. Як і більшість методів передбачення, нумерологія є інструментом для глибшого пізнання себе, інших людей і навколишнього світу. Нумерологія також може допомогти розкрити справжні бажання і підказати шлях до їхньої реалізації, а ще є чудовим інструментом для розуміння карми і того, ким ми єувзаєминах з людьми.

Реклама

Історія походження нумерології фіксується 569-470 роками до нашої ери. Грецький філософ Піфагор вивчав метафізику чисел і вважав, що кожне число можна звести до однієї цифри від одиниці до дев'яти. Він вважав, що розуміючи значення однієї цифри, можна глибше зрозуміти духовні і магічні вібрації всередині себе.

У книзі текстів Кабали, що пояснює єврейський містицизм і думки, використовуються 22 букви івриту, щоб знаходити нумерологічне значення імені. Кожна буква імені пов'язана з числом, і в нумерології ці числа складають. Цю техніку спочатку використовували філософи-кабалісти, щоб приховати священний текст книги від невіруючих. Згодом текст почали використовувати для визначення життєвого шляху і ролі відповідно до свого імені.

У стародавньому Вавилоні існувала халдейська методологія, яка фокусувалася на вібрації чисел від одного до восьми. Число дев'ять у халдейській культурі священне, воно уособлює все, чого можна бажати в цьому світі і означає зв'язок з божественним. Щоб оволодіти цією технікою читання чисел, треба подивитися на свою дату народження і числа, що збігаються з буквами в імені — так ви знайдете свою долю.

Сучасний світ дізнався про нумерологію від пані Л. Дау Балліетт, яка була впливовою спірілуалісткою початку XX століття і написала кілька книг з цієї теми. Її учениця, докторка Джуно Джордан, відповідальна за використання методу однозначної нумерології в наші дні.

Дізнайтеся про своє число і його значення

Число народження

Подивіться на дату вашого народження, щоб дізнатися число свого народження. Якщо ви народилися 5 числа, то ваше число народження 5. Якщо ви народилися 28 числа (двозначне число), складіть ці два числа (2 + 8 = 10), щоб знайти число вашого народження. Число народження не потрібно скорочувати до однієї цифри. Використовуйте тільки дату, а не число місяця або рік. Це допоможе вам знайти свій щасливий номер.

Число життєвого шляху

Число життєвого шляху показує запропонований шлях, яким ви йдете в цьому житті. Число вказує на вашу справжню природу, унікальність вашої особистості і кармічний борг, який вам потрібно сплатити. Щоб визначити число життєвого шляху, вам потрібно скласти всі цифри вашого дня народження: дату, місяць і рік.

Припустимо, ви народилися 27 жовтня 1990 року. Вам потрібно скласти числа дня вашого народження: 2 + 7 = 9. Потім складіть цифри місяця (жовтень): 1 + 0 = 1. І, нарешті, рік: 1 + 9 + 9 + 0 = 19. З огляду на те, що останнє число подвійне, слід продовжити складання: 1 + 9 = 10. І знову складаємо: 1 + 0 = 1.

Тепер потрібно скласти всі отримані числа: 9 (дата народження) + 1 (місяць народження) + 1 (рік народження) = 11. Складаємо це число далі: 1 + 1 = 2. Це означає, що число вашого життєвого шляху дорівнює 2, і воно притаманне для будівельників і маніфестерів.

Число долі

Число долі відкриває той бік вашої особистості, що прагне дозадоволення. Воно вказує на ваші душевні і сердечні бажання. Щоб визначити число долі, слід використовувати ту ж саму математичну формулу, що й для визначення числа життєвого шляху. Проте для цього потрібно використовувати своє ім'я і прізвище, і поєднати кожну букву латинського алфавіту з числом. Кожна буква пов’язана з певним числом.

Число 1 для букв A, J, S.

Число 2 для букв B, K, T.

Число 3 для букв C, L, U.

Число 4 для букв D, M, V.

Число 5 для букв E, N, W.

Число 6 для букв F, O, X.

Число 7 для букв G, P, Y.

Число 8 для букв H, Q, Z.

Число 9 для букв I, R.

Число 9 для букв I, R.

Які значення у чисел в нумерології?

Ви можете використовувати ці значення як інструмент для розуміння власної нумерології, а також для інтерпретації будь-яких чисел, які з'являються навколо вас, і для визначення ваших щасливих чисел.

Число 1означає незалежну, самодостатню, цілеспрямовану і енергійну особистість. Це людина, навколо якої завжди відчувається енергія.

Число 2 означає терплячу і ніжну особистість, яка не поспішає приймати рішення і концентрує свою енергію для підвищення власної впевненості.

Число 3 означає соціально активну, товариську і доволі старанну особистість. У таких людей можуть бути близькі стосунки зі своїми братами і сестрами і локальною спільнотою.

Число4 означає жорстку, законослухняну і структуровану особистість, яка пишається і знаходить втіху у дотриманні соціальних норм.

Число 5 означає веселу, свободолюбиву особистість, яка любить ризикувати, проте не проявляє належної відповідальності у повсякденних справах.

Число 6 означає особистість, яка бажає бути лідером і авторитетом у всіх відношеннях і сферах життя. Така людина завжди бере на себе відповідальність.

Число 7 означає духовність і інтуїцію. Особистості з цим числом вагомо вкладаються в партнерські, психічні, чуттєві і духовні взаємини.

Число 8 означає зв'язок з матеріальним світом, владою та успіхом. Таким людям властиве вроджене бажання правити світом.

Число 9 означає завершення. Воно дозволяє побачити, що прив’язаність до минулого може тримати нас у глухому куті, тому важливо і треба розвиватися.

Особливі числа

Числа 11, 22 і 33 вважаються головними у нумерології. Це означає, що їх не треба складати для отримання однозначного числа. Ось що вони означають:

Число 11 означає харизматичну особистість, якій властива надінтуїція і яка використовує свої сили для допомоги і зцілення інших людей, які шукають просвітлення.

Число 22 означає мрійливу особистість, здатну втілити свої цілі і мрії в реальність. Число 22 часто називають "числом будівником".

Число 33 означає особистість-філантропа з розвиненою духовністю. Такі люди хочуть допомагати людству більше, ніж допомагати собі.

Як нумерологія допомагає зрозуміти попереднє життя?

Використовуйте той же спосіб для визначення числа життєвого шляху, щоб знайти число свого кармічного боргу. Число кармічного боргу допоможе отримати інформацію про уроки, які вам потрібно згадати зі свого попереднього життя.

Ось що означають числа для розуміння попереднього життя:

Число 1 означає особистість, яка в минулому пожертвувала частиною себе.

Число 2 означає особистість, якій варто відмовитися від матеріалізму.

Число 3 означає особистість, яка не могла виразити себе в минулому житті. Отож, в цьому житті це означає придушення своїх емоцій.

Число 4 означає особистість, яку в минулому житті покинула сім'я, тому в цьому житті така людина часто відчуває себе без підтримки.

Число 5 означає егоїстичну особистість, яка вчиться безкорисливості.

Число 6 означає особистість, якій потрібно працювати над прийняттям себе, щоб бути щасливою.

Число 7 означає конкурентоспроможну особистість, яка в цьому житті вчиться працювати в команді з іншими терпляче і спільно.

Число 8 означає особистість, яка не жила в реальності. Тепер такій людині треба мати справу з серйозними викликами в реальному житті.

Число 9 означає особистість з негативними схильностями, якій слід знайти позитивні альтернативи.

Число 11 означає особистість, яка ніколи не скоювала чогось немислимого. У цьому житті такій людині потрібно йти на ризик.

Число 22 означає особистість, якій потрібно бути в центрі уваги і дозволити сяяти своїм перевагам. Таким людям слід не приховувати своїх талантів.

Число 33 означає особистість, яка має можливість приймати правильні рішення і робити правильний вибір. Завдяки енергії з минулого життя такі люди мають сильний розум.

Текст: Lisa Stardust

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.