До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Броколі, яку ви полюбите: простий геніальний рецепт від дизайнерки Крістіни Бобкової

Крістіна Бобкова — не тільки талановита дизайнерка, а й чудова кулінарка. З vogue.ua вона поділилася рецептом своєї броколі, яка може стати зіркою вечері

Інгредієнти:

Реклама

Броколі — 1 шт.

Горгондзола крему або горгондзола маскарпоне — 100 г

Вершки 10% — 50 мл

¼ зубка часнику

По 1 ст. л. кунжуту, насіння льону, кедрових горіхів

Сіль на смак

Приготування:

Відварити броколі аль денте й викласти на блюдо.

У каструльці на невеликому вогні розтопити горгондзолу у вершках, періодично помішуючи. Додати 1/4 зубка часнику. Коли закипить, зняти з вогню й остудити. Полити соусом броколі.

На сухій розпеченій сковорідці швидко обсмажити кунжут, насіння льону й кедрові горіхи. Посипати сумішшю броколі.

До речі, суміш горіхів, насіння й кунжуту, пропечена на сковорідці, — таємниця, яку я вивідала в мішленівського шефа у швейцарському ресторані. Суміш годиться для того, щоб посипати нею будь-які салати.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.