Броколі, яку ви полюбите: простий геніальний рецепт від дизайнерки Крістіни Бобкової
Крістіна Бобкова — не тільки талановита дизайнерка, а й чудова кулінарка. З vogue.ua вона поділилася рецептом своєї броколі, яка може стати зіркою вечері
Інгредієнти:
Броколі — 1 шт.
Горгондзола крему або горгондзола маскарпоне — 100 г
Вершки 10% — 50 мл
¼ зубка часнику
По 1 ст. л. кунжуту, насіння льону, кедрових горіхів
Сіль на смак
Приготування:
Відварити броколі аль денте й викласти на блюдо.
У каструльці на невеликому вогні розтопити горгондзолу у вершках, періодично помішуючи. Додати 1/4 зубка часнику. Коли закипить, зняти з вогню й остудити. Полити соусом броколі.
На сухій розпеченій сковорідці швидко обсмажити кунжут, насіння льону й кедрові горіхи. Посипати сумішшю броколі.
До речі, суміш горіхів, насіння й кунжуту, пропечена на сковорідці, — таємниця, яку я вивідала в мішленівського шефа у швейцарському ресторані. Суміш годиться для того, щоб посипати нею будь-які салати.