До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Натхненні відпочинком: готель The Ritz-Carlton у Відні

За 15 хвилин ходьби від музею Альбертіна розміщений The Ritz-Carlton, Vienna, п'ятизірковий готель з найбільшим критим спа в Відні і цілодобовим консьєрж-сервісом.

The Ritz-Carlton, Відень

У The Ritz-Carlton ідеальне розташування: чверть години пішки до Музею історії мистецтв, Альбертіни і Віденської опери. Восени в першому покажуть роботи Караваджо і Берніні, в другому музеї саме триває ретроспектива Дюрера, а Віденська опера святкує 150-річчя відразу дев'ятьма прем'єрами. Консьєржі готелю допоможуть забронювати квитки, навіть якщо в касі і на сайті їх немає.

Реклама
The Ritz-Carlton, Відень

Перебування в The Ritz-Carlton – вже шанс доторкнутися до прекрасного. Чотири його будівлі – це пишні палаци в стилі неоренесансу, в яких колись було казино, а потім банк. Сьогодні в готелі є 202 номери, включно з 43 сьютами; найбільший у Відні критий спа, Atmosphere Rooftop Bar на даху і стейк-хаус Dstrikt Steakhouse – єдиний в місті, де подають стейк-бранчі.

The Ritz-Carlton, Відень
The Ritz-Carlton, Відень
The Ritz-Carlton, Відень

Рік тому в готелі відкрили ресторан Pastamara, яким керує володар двох зірок Мішлен, сицилієць Чиччо Султана. Щовечора ресторан запрошує на італійський ритуал – аперитив з "Негроні". Якщо захочеться занурення в місцевий колорит, то в The Ritz-Carlton пропонують незвичну екскурсію – похід на один з найстаріших віденських ринків Нашмаркт разом з шеф-кухарем готелю.

The Ritz-Carlton, Відень

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.