КУПИТИ КВИТКИ

Що на сніданок: панкейки зі шпинату з креветками від шеф-кухаря Володимира Чечка

Щовихідних vogue.ua пропонує ідеї смачних і простих сніданків від українських шеф-кухарів і ресторанів. Цього разу шеф-кухар київського ресторану Under Wonder Володимир Чечко надихає приготувати елегантний сніданок з весняним настроєм — креветки на панкейку зі шпинату з мусом із авокадо й ожини і чіпсами з пармезану.

Щоб добре почати день, сніданок має бути не лише смачним і поживним, а й красивим. Володимир Чечко, шеф-кухар ресторану Under Wonder, поділився рецептом креветок на панкейку зі шпинату з мусом із авокадо й ожини і чіпсами з пармезану. Компонентів багато, яскравих кольорів достатньо, кулінарних технік теж вистачає. Але не треба лякатися, дотримуйтесь покрокових вказівок з рецепта, і сніданок вийде швидким і смачним.

Реклама.
Креветки на панкейку зі шпинату з мусом із авокадо і ожини і чіпсами з пармезану

На одну порцію.

Крок 1. Мус з авокадо і ожини

Інгредієнти:

½ стиглого авокадо;

20 г свіжої або замороженої ожини;

15 г вершків 30% жирності;

5 г соку лимона;

1 г солі.

Приготування:

  • Всі інгредієнти для мусу змішайте в блендері до однорідної консистенції.
  • Готовий мус поставте в холодильник.

Крок 2. Чіпси з пармезану

Інгредієнти:

10 г тертого пармезану.

Приготування:

  • Розігрійте духовку до 180 ° C.
  • Тертий пармезан викладіть тонким шаром на пергамент і помістіть у духовку.
  • Запікати потрібно 5-6 хвилин.
  • Потім дістаньте чіпси з духовки і перекладіть їх на паперовий рушник.

Крок 3. панкейк зі шпинату з креветками

Інгредієнти:

50 г шпинату;

1 жовток;

30 г борошна;

1 г солі;

4 креветки.

Приготування:

  • Усі інгредієнти змішати в блендері до однорідної консистенції.
  • На розігріту з рослинною олією сковорідку викласти рівним шаром тісто.
  • Обсмажити панкейк з обох сторін.
  • Креветки очистити від панцирів і обсмажити на розігрітій сковорідці на олії з обох боків до готовності. В кінці посолити.

Крок 4. Подача

  • На тарілку викладіть панкейк.
  • Зверху покладіть обсмажені креветки, між креветками мус.
  • Прикрасьте чіпсами з пармезану.
  • За бажанням можна прикрасити мікрогріном або мангольдом, а також пелюстками органічних квітів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.