До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: серпень 2019

Щомісяця Vogue UA розповідає, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Меган Маркл народилася 4 серпня 1981 року
ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Леви захочуть проявити себе в соціумі, побути в центрі уваги і отримати загальне схвалення. Хтось наважиться змінити образ, а зміни в зовнішності можуть привести і до внутрішніх змін. У другій половині місяця можлива поява нових захоплень і проектів – швидше за все, короткострокових.

Реклама
ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

Дуже плідний час для тих, хто віддає перевагу роботі замість відпочинку. Але і ті, хто проведе серпень у відпустці, не помиляться: позитивні емоції і запас гарного настрою на всю осінь – гарантовані. В останніх числах серпня багато Дів з головою поринуть у нові проекти, а деякі – і в нові відносини.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

У серпні Терезам не варто діяти самостійно: висока ймовірність перевитрати сил і душевних ресурсів, – зате з однодумцями можна буде перевернути гори. Тим, хто шукає своє покликання або хоче змінити роботу, цей місяць подарує можливість проявити себе або знайти омріяну посаду.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Озвучивши власні потреби і бажання, Скорпіони негайно отримають від Всесвіту підказки для досягнення своїх цілей. Багатьом з них останній місяць літа піднесе сюрприз у вигляді цікавого знайомства чи зустрічі зі значущою людиною з минулого.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

У серпні особиста ініціатива допоможе Стрільцям відкрити двері, що довгий час залишалися закритими. Як наслідок, ймовірне зростання популярності в соціумі або професійному середовищі, а це дасть поштовх саморозвитку і руху до своїх цілей.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Серпень – чудовий час, щоб перевести дух перед наступним ривком, відновити свої ресурси, упорядкувати думки і перевірити актуальність планів на майбутнє. Це чудовий період для перезавантаження; також з'явиться можливість більше уваги приділити сім'ї і друзям.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Кінець літа обіцяє Водоліям стільки поїздок, зустрічей, вечірок та інших непересічних подій, що в якийсь момент може здатися: життя вийшло з-під контролю і несе у вир. Але цього разу переживання – зайві: гороскоп рекомендує розслабитися і отримувати задоволення.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Під впливом зірок багатьом Рибам доведеться проявити організаторські здібності: провести вечірку, модерувати конференцію, влаштувати виставку. І навіть якщо глобальних проєктів вдасться уникнути, до прохань близьких варто прислухатися – наприклад, допомогти їм з вибором готелів для відпустки.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

У серпні доведеться зосередитися на роботі. В Овнів, які давно хотіли відкрити свою справу або піти у фриланс, буде така можливість. Рішучість і наполегливість будуть доречними, але проявляти відкрито свій темперамент і розпалювати конфлікти гороскоп не рекомендує.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Представники знака в серпні будуть емоційними і сентиментальними, а деяким взагалі захочеться закритися від соціуму і присвятити себе сім'ї. Але ближче до кінця місяця життя увійде в звичний ритм: зустрічі з друзями, поїздки та розваги повернуться в плани Тельців.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

В оточенні Близнюків у серпні почнуть з'являтися потрібні люди, що може привести до цікавих проєктів. Справи йтимуть так легко і невимушено, що деякі представники знака почнуть проявляти нездоровий егоїзм, а це може злякати удачу.

РАК, 22 червня – 22 липня

Ракам серпень може здатися напруженим, але їхня працьовитість і професіоналізм принесуть фінансові плоди вже в перший тиждень місяця. Комусь із представників знака захочеться поїхати до моря, зірки сприяють таким ініціативам: водна стихія наповнить Раків енергією.

Текст: Міла Шакун @milashakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.