До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Samsung представили нове майбутнє, можливості й портативний екран на CES 2022

Поки ми приходимо до тями, намагаючись згадати, якими були наші звичайні дні до свят, Samsung знайомить нас зі своїми планами на майбутній рік. Хоча, спостерігаючи за тим, що придумали в компанії і як збираються це втілювати, слово "майбутній" здається недоречним — у Samsung думають на кілька кроків (а то й років) уперед і знають, що нам треба, краще від нас самих.

Чон-Хі Хан

Почати рік правильно, означає бути в курсі останніх новин зі світу технологій. Samsung Electronics презентували свої плани, серед яких стійкіше виробництво девайсів і паковання, кастомізовані продукти та екологічні ініціативи для збереження довкілля. Крім цього, звісно, новий портативний екран і несамовите бажання бути корисними. Втім, останнє давно стало реальністю.

Реклама

Звісно, філософія стійкості, якої дотримує компанія у виробництві та спрямованості своїх продуктів, стала ключовим пунктом у стратегії дальшого розвитку. Розвиток, до речі, є однією з головних цінностей Samsung, яку компанія вкладає не тільки в удосконалення інноваційності продуктів, а й намагається розширювати в такий спосіб мислення користувачів. Здатність бачити нові можливості досягнення цілей за допомогою унікальних екранів і телевізорів — один з методів розвитку всього світу.

Розповідаємо, чим Samsung захоплює вже нині.

Портативний екран The Freestyle

Те, на що ми довго чекали, буде доступним на українському ринку вже впродовж кількох місяців. The Freestyle — це проєктор, смартдинамік і пристрій для освітлення в одному девайсі. Samsung представили цей гаджет як ідеальний пристрій для покоління Z і міленіалів.

Портативний екран The Freestyle

Річ у тім, що The Freestyle, розміром трохи більший за улюблений великий кухоль, важить усього 830 грамів, під’єднується до розетки, сумісний із зовнішніми батареями й дає змогу всюди мати доступ до відео- й аудіоконтенту.

Портативний екран The Freestyle

The Freestyle обладнаний регульованою підставкою, яка обертається на 180 градусів, даючи змогу спрямовувати зображення на будь-яку поверхню, чи то стіна, чи то стеля, підлога або поверхня столу. Розумний гаджет самостійно налаштовує екран відповідно до особливостей поверхні, досягаючи зображення з бездоганними пропорціями. Автоматичне налаштування нахилу також дає змогу отримати ідеальне зображення.

Портативний екран The Freestyle

У портативному екрані є під’єднання до Smart TV і можливість дублювати екран у разі сумісності з мобільними пристроями Samsung та iOS. Використовуючи девайс як музичну колонку, режим Ambient підбирає світлові ефекти на підставі прослуховуваної музики.

Портативний екран The Freestyle
Телеізори

Телевізори Samsung заслужено вважаються одними з найкращих на ринку завдяки інноваційним екранам і можливостям, що виходять далеко за межі споживання розважального контенту. У 2022 році компанія представляє оновлену лінійку вже культових телевізорів MICRO LED, Neo QLED і дизайнерських телевізорів Samsung.

Оновлений телевізор MICRO LED — це екран на 110, 101 або 89 дюймів з 20-бітною градацією сірого, що дає змогу передавати реалістичність кольору з раніше неможливою надточністю. Приголомшливий стиль екрана доповнюють інноваційні функції, які роблять досвід використання MICRO LED зручним і персоналізованим. Функція Art Mode виводить на екран цифрові артроботи й світлини користувача, створюючи потрібний настрій в інтер’єрі. Режим Multi View — можливість одночасно переглядати чотири джерела контенту в якості 4K. Водночас вбудовані динаміки Dolby Atmos створюють об’ємний звук преміальної якості, без потреби використовувати сторонні засоби.

Телевізор MICRO LED

Телевізор Neo QLED 2022 року теж має якісну зміну в картинці: градація яскравості змінилася з 12-бітової на 14-битну, дві нові технології — Shape Adaptive Light і Real Depth Enhancer — доводять яскравість і точність картинки до нового ідеалу, роблячи її глибшою, деталізованішою і реалістичнішою. Водночас режим Eye Comfort автоматично налаштовує яскравість зображення та теплоту кольоропередавання для комфорту очей на основі вбудованого датчика освітлення. За звук в оновленому Neo QLED відповідають технологія OTS Pro й динаміки Dolby Atmos, з якими динамічність звучання не змінюється, хоч у якій частині кімнати ви перебуваєте.

Телевізор Neo QLED

Дизайнерські телевізори The Frame, The Sero і The Serif — це інвестиція в стиль і технологічність з унікальною можливістю кастомізації пристрою під свої потреби. Головне нововведення — матовий екран, за який Samsung здобули три сертифікати від Underwriter Laboratories: Reflection Glare Free, Discomfort Glare Free та Disability Glare Free. Оновлені телевізори — приклад елегантності, адже завдяки матовому екрану на них не залишається слідів, а улюблені шедеври мистецтва, презентації та контент виходить дивитися у прекрасній якості.

Телевізор The Frame

Як доповнення Samsung Smart TV дістав нову платформу Smart Hub, завдяки якій вибір контенту став ще більш персоналізованим. На новій платформі доступний застосунок Watch Together для спілкування у відеочатах й одночасного перегляду фільмів і серіалів, застосунок NFT Platform для пошуку, купівлі та продажу цифрових артробіт, а також розумне калібрування для надточного налаштування параметрів перегляду.

Настінне кріплення, пульт керування і саундбар — приємні доповнення, з якими досвід використання телевізорів виходить на новий рівень.

Монітори для геймінгу й роботи
Монітори Odyssey Neo G8, Smart Monitor M8 та UHD Monitor S8

Нові моделі Odyssey Neo G8, Smart Monitor M8 і UHD Monitor S8 — оновлені монітори знакових лінійок, що призначені для геймінгу, роботи дизайнерів, перегляду будь-якого контенту й використання пристрою на якісно новому рівні. Кожен монітор є прикладом вдосконаленого зображення: Odyssey Neo G8, як перший монітор з вигнутим екраном і якістю 4K від Samsung, вражає контрастністю та глибиною картинки, ідеальної для відеоігор. Smart Monitor M8 — це палітра sRGB з підтримкою 1,07 мільярда відтінків, з якими особливо приємно створювати колажі, малювати, обробляти зображення й просто споживати контент. А UHD Monitor S8 з матовим екраном ефективно протистоїть сонячним відблискам і тішить якісним зображенням.

І це те несподіване й уже доступне, що Samsung презентували в перший тиждень 2022 року. Чарівний стусан мотивації отримано — залишилося побачити представлені пристрої наживо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.