До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 мобільних додатків, які навчать готувати

Необхідні фільтри, зручна персоналізація і нетривіальні поєднання. Ми зібрали мобільні додатки, з якими ідеальний сливовий пиріг або яйце пашот вдадуться з першого разу.

Photo: Valeriya Tikhonova / Getty Images
Epicurious

Epicurious це онлайн-видання від Conde Nast на тему їжі, представлене також у форматі мобільного додатка. У ньому зібрано понад 35 000 рецептів, і колекція постійно поповнюється. Серед "постачальників" рецептів такі профільні ресурси, як Bon Appetit, Gourmet і HarperCollins. Поради щодо зберігання продуктів, тематичні добірки страв, відеоконтент, а також можливість зберігати вподобані рецепти і окрема вкладка для створення шопінг-листа з необхідними інгредієнтами все зібрано в одному додатку з максимально інтуїтивним інтерфейсом.

Реклама
Forks Plant-Based Recipe

У 2011 році світ вразив документальний фільм Forks Over Knives ("Виделки проти ножів"), який упевнено наводить аргументи на користь рослинного харчування і пропагує повну відмову від продуктів тваринного походження, щоб захистити себе чи подолати різні серйозні захворювання. На підставі однойменного сайту створено додаток з веганськими рецептами: купуєте додаток за 5 доларів і дізнаєтеся, як зробити з квасолі бургер і феноменально запекти баклажан.

NY Times Cooking

За 5 доларів на місяць або за 40 доларів на рік ви отримуєте доступ до добре структурованих рецептів від професійних кухарів. Як і все, що стосується The New York Times, в додатку ні до чого присікатися чітка класифікація, зрозумілі продукти, доступні рецепти, можливість коментувати та оцінювати. Якщо сумніваєтеся, згадайте сливовий пиріг і японські мочі з додатком можливо і те, й інше.

Kitchen Stories

Основна привабливість Kitchen Stories в тому, що тут готують зрозумілу їжу зі зрозумілих інгредієнтів. Повністю безкоштовний додаток пропонує покрокові (і проілюстровані) рецепти страв. Надихаючі відео і статті від експертів, де панує атмосфера затишку, дозволяють зробити звичайну вівсянку смачнішою, а печене яблуко ароматнішим.

SideChef Recipes

Чимось SideChef Recipes нагадує попередній додаток, проте, купуючи версію за 50 доларів, ви отримуєте доступ до широкої мережі кулінарних партнерів, які мають особливі рецепти. Поради, голосові підказки і таймер додаток буквально вчить готувати. Можливо, з урахуванням умов пандемії, якоюсь мірою додаток може замінити дистанційний кулінарний курс.

Tasty

Усі знають Tasty від BuzzFeed в YouTube. Логічне продовження каналу втілилося в додатку, де яскраво, живо і головне! смачно кулінари-аматори і більш просунуті фахівці випробовують, удосконалюють і критикують рецепти. Все, що раніше ви лише дивилися (й іноді коментували) на YouTube, тепер може бути змінено особисто вами. Словом, це класна інтерактивна платформа, де можна не боятися експериментувати.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.