До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Смачного: розкішні кулінарні книги з італійськими рецептами

Неаполітанська піца з пишною скоринкою, паста з лобстерами, традиційні салати з томатами — тільки від назв італійських страв сповнює неймовірне щастя й з’являється апетит, звісно ж. Vogue.ua підготував огляд нових кулінарних книг з італійськими рецептами — нехай цього літа покупка однієї із цих книг стане для вас інвестицією.

The Missoni Family Cookbook

Книга, яка прославляє італійську кухню у всіх її формах. Missoni Family Cookbook — це 240 сторінок з рецептами, за якими приготувати вдома зовсім не складно. Ділиться кулінарними таємницями із читачами Франческо Маккапані, онук засновників бренду Розітти й Оттавіо Міссоні. Між старовинними світлинами, сімейними анекдотами й мудрими порадами ми дізнаємося, як приготувати міланську спаржу, галушки зі шпинату, сицилійський фенхель й апельсиновий салат... Одним словом, все, що ми так любимо влітку.

Реклама

Видавництво Assouline

La Cucina di Big Mamma

Big Mamma — суперпопулярна в Європі мережа траторій, повноцінна кулінарна імперія, яку заснували французи Тігран Сейду та Віктор Луггер у 2015 році. Від піци й пасти в неаполітанському стилі до вишуканих закусок, кулінарна книга Big Mamma присвячена найвидатнішим стравам Італії. Книга задумана як гастрономічна подорож Італією й дає змогу відкрити для себе кулінарні ідеї від Неаполя до Мілана, від Флоренції до Рима.

Видавництво Phaidon

The Vegetarian Silver Spoon

"Срібна ложка" — найвпливовіша та найпопулярніша італійська кулінарна книга за останні 50 років. На кухні будь-якого ресторану вона відіграє таку ж важливу роль, як машина для нарізання пасти або священний пармезан. Збірник Il Cucchiaio d'Argento, який уперше опублікував в Італії в 1950 році журнал Domus, став справжньою класикою. Групі фахівців було доручено зібрати сотні традиційних італійських рецептів і зробити їх доступними для широкої аудиторії. Цього літа на нас чекає сенсація: виходить нове видання "Срібної ложки", присвячене вегетаріанським стравам. Піца зі свіжими томатами, равіолі з рікотою й шпинатом та овочевий гратен на грилі — до книги ввійшло 200 вегетаріанських рецептів. Вони повертають нас до основ cucina povera, мистецтва поліпшення сезонних овочів і нагадують, що дуже смачна й недорога місцева їжа — це те, у чому Італії немає рівних.

Видавництво Phaidon

In Cucina

Альба Пезоне — популярна італійська шеф-кухарка й керівниця кулінарної школи Parole — зібрала всі свої найкращі кулінарні поради в цій книзі. До книги ввійшло понад 200 традиційних італійських страв з докладними порадами, як вибрати правильні інгредієнти. Авторка робить акцент на класиці: рецептах тірамісу, антипасто й пасти.

Видавництво Hachette Cuisine

La Pasta Allegra

Книга Соні Езгулієн й Алессандра П'єріні фокусується на якісних сезонних продуктах і рецептах, доступних для всіх. Автори подорожують найсамобутнішими регіонами Італії, від Граньяно до Неаполя, і намагаються зрозуміти, що стоїть за поняттям dolce vita. У меню — паста fusillone з кальмарами й диким часником, orecchiette з восьминогом і червоним вином, conchiglioni з фрикадельками й багато іншого. В Італії ваші можливості безмежні!

За матеріалами Vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.