До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про новий фільм про Бріджит Джонс? (Спойлер: у ньому не буде Марка Дарсі)

Коли у 1998 році британський Vogue спілкувався з Гелен Філдінг, авторкою книг про Бріджит Джонс, вона не була впевнена щодо долі своєї автобіографічної персонажки. "Я не знаю, що з нею станеться, — сказала письменниця. — Сподіваюся, знатиму, коли настане час її вбити. Хоча також можливо, що я могла б написати про 60-річну Бріджит".

Реклама

І — подивіться на це — Бріджит, як і чимало інших кіногероїнь нульових із сумнівними феміністичними принципами, повертається. Неймовірно, але коли їй доручили трансформувати першу книгу в сценарій для режисерки Шерон Магвайр, Гелен Філдінг, тодішня колумністка Daily Telegraph, "вийшла й купила книгу How to Write a Screenplay, що зробила б і сама Бріджит". На щастя, вона опинилася в списку сценаристів 25 з гаком років по тому. Четверта частина франшизи про Бріджит Джонс, натхнена книгою Джейн Остін "Гордість і упередження", офіційно запланована до виходу до Дня святого Валентина 2025 року. Виробництво стрічки має розпочатися в Лондоні цього літа.

Сюжет фільму засновано на однойменному романі Філдінг 2013 року, дія якого розгортається через чотири роки після подій у фільмі "Дитина Бріджит Джонс". Марк Дарсі тепер мертвий, "загинув від міни в Судані", залишивши Бріджит самотньою овдовілою матір’ю, яка виховує двох дітей у свої 50 років.

Якщо Колін Ферт не повернеться в ролі Марка Дарсі в четвертому фільмі, то повернеться Г’ю Ґрант, який знову зіграє свою роль "алкоголіка, трудоголіка, сексоголіка, людини, що боїться зобов’язань, має манію величі, емоційного придурка" з дуже гарною зачіскою, Деніела Клівера. Ще більш інтригує той факт, що до акторського складу приєдналися і Чиветел Еджіофор, і молодий актор Лео Вудолл — ймовірно, як містер Воллакер, вчитель у школі дітей Бріджит, який допомагає їй, коли вона застрягає на дереві. Також у фільмі з'явиться Емма Томпсон, яка зіграла лікарку Бріджит у третій стрічці. Та й, звісно, Рене Зеллвегер повернеться до своєї культової ролі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.