До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фільм "Білявка в законі" перевипустять у форматі серіалу

Культовий фільм нульових "Білявка в законі" перевипустять у форматі серіалу. Повідомляється, що Різ Візерспун, яка зіграла головну героїню Ел Вудс, співпрацює з Amazon над розробкою "телевізійного відродження" "Білявки в законі" разом із шоуранерами "Пліткарки" Джошем Швартцом та Стефані Савадж — вони пишуть сценарій для серіалу.

Реклама

Поки невідомо, чи сама Різ Візерспун знову з’явиться у своїй легендарній ролі, хоча вона раніше говорила про своє бажання знову зіграти Ел Вудс. "Я хочу дослідити, як час та вік вплинули на цю персонажку, — сказала вона The Hollywood Reporter у 2019 році. "Старіння, сучасні тенденції, як розвивалася — або не розвивалася її кар'єра". Прихильники фільму, напевно, уявляли, як могло б розвиватися життя персонажів стрічки "Білявка в законі" — хотілося б бачити камео Дженніфер Кулідж в ролі Паулет Бонафанте та песика Брюса Вудса. Однак чихуахуа, який грав улюбленця головної героїні, помер у 2016 році від старості — хвостику було 18 років, про що повідомляло CNN.

Новина про роботу над серіалом викликає також деякі питання про те, коли (якщо це станеться) ми отримаємо продовження оригінального фільму — "Білявка в законі III", що обіцяла Візерспун у 2018 році та спочатку планувала його до випуску 2020 року. До того ж усі актори, які зіграли другорядні ролі у фільмі 2001 року, висловили інтерес до повернення до своїх персонажів. З одного боку, можливо, колосальний успіх фільму "Барбі" та шалені касові збори надихнуть Різ рухатися вперед з виробництвом третього фільму. З іншого, скільки ще модна індустрія може вдавати, що їй подобається рожевий колір?

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.