До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про фільм Saint Laurent з Ітаном Гоуком та Педро Паскалем

Культовий французький модний дім SaintLaurent запускає власну кінокомпанію, яку очолює креативний директор бренду Ентоні Ваккарелло. Названа SaintLaurentProductions, дочірня компанія починає свою діяльність з фільмів від відомих режисерів, зокрема з короткометражної стрічки "Дивний спосіб життя" (StrangeWayofLife), прем'єра якої відбудеться в межах Каннського кінофестивалю. Режисером картини став легендарний іспанець Педро Альмодовар, а головні ролі зіграли ІтанГоук та Педро Паскаль.

Реклама

Ваккарелло, який став художнім керівником SaintLaurent у 2016 році, заявив, що запуск цього нового дивізіону дає йому "можливість розширити бачення, яке він має для SaintLaurent через ресурс, що є більш сталим, ніж одяг. "Ви все ще можете переглянути фільм через 10 або 30 років. У чомусь створення фільму може бути більш винятковим процесом, ніж розроблення сезонної колекції. Для мене це природне розширення до іншого поля творчості, яке, можливо, масштабніше та популярніше", — сказав бельгійський дизайнер.

Окрім Альмадовара, SaintLaurentProductions також залучили до співпраці Паоло Соррентіно, Девіда Кроненберга, АбеляФеррару, Вонга Карвая, Джима Джармуша та Гаспар Ное. Ваккарелло зауважив, що всі ці режисери створили фільми, які "сформували його і надихали протягом багатьох років". "Ці режисери та їхнє особливе, радикальне бачення, яке вони приносять у кіно, зробили мене людиною, якою я є сьогодні", — сказав дизайнер. Сам Ваккарелло створюватиме костюми для фільмів, створених SaintLaurentProductions. Він підкреслив, що нове починання — це продовження спадщини SaintLaurent, яка "завжди була пов'язана з кіно".

Ітан Гоук і Педро Паскаль у фільмі
Ітан Гоук і Педро Паскаль у фільмі "Дивний спосіб життя"

"Дивний спосіб життя"

Режисер Педро Альмодовар випустив свій перший короткометражний фільм англійською мовою у 2020 році. Тепер іспанський режисер повертається до короткого метру з сексуальною стрічкою під назвою "Дивний спосіб життя" і називає її своєю особистою відповіддю на "Горбату гору" — свого часу Альмодовар відмовився знімати нині культовий фільм і дав можливість Енгу Лі отримати всі ті "Оскари".

Фільм із Педро Паскалем та ІтаномГоуком у головних ролях дебютує на цьогорічному Каннському кінофестивалі в травні, як написав у своєму Instagram креативний директор SaintLaurent Ентоні Ваккарелло.

Педро Паскаль і Ітан Гоук у фільмі
Педро Паскаль і Ітан Гоук у фільмі "Дивний спосіб життя"

Сюжет

Повідомляється, що назва "Дивний спосіб життя" походить від "дуже сумної" португальської пісні АмаліїРодрігеш. 30-хвилинний короткометражний фільм розповідає про двох стрільців середнього віку, які не бачилися 25 років. ІтанГоук зіграє шерифа на ім'я Джейк, а Педро Паскаль — збройового майстра Сільву.

За дизайн костюмів і виробництво відповідав SaintLaurent. Як і багато класичних вестернів, фільм здебільшого знімався на півдні Іспанії, де Серджо Леоне зняв відомий фільм "Хороший, поганий і потворний" з Клінтом Іствудом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.