До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Різ Візерспун у трейлері серіалу "Усюди жевріють пожежі"

Різ Візерспун взялася за екранізацію бестселера Селести Інг "Усюди жевріють пожежі". Серіал представлять уже в березні, а сьогодні платформа Hulu показала повноцінний трейлер серіалу з коментарями акторок-виконавиць головних ролей, Різ Візерспун і Керрі Вашингтон.

Нагадаємо, що сюжет оснований на книжці Селести Інг 2017 року. Дія відбувається в 1990-і в спокійному і респектабельному містечку в Огайо і розповідає про дві сім'ї. В обох ростуть підлітки, і в обох за благопристойним фасадом ховаються неабиякі пристрасті. Керрі Вашингтон і Різ Візерспун грають двох головних героїнь. Візерспун дісталася роль Еллен Річардсон – матері респектабельної сім'ї, яка живе "правильним" життям і вважається лідером Шейкер-Гайтс. Спокійний темп її життя порушує нова сусідка – біснувата художниця Міа Воррен (Керрі Вашингтон). Доньки жінок стають подругами, кожна знаходить у сусідській домівці те, чого не вистачає у власній.

Реклама

Схоже, серіал буде справжнім трилером. Він починається зі сцени пожежі: невідома особа підпалила будинок Еллен Річардсон (Різ Візерспун), і героїня Різ з жахом дивиться на своє житло, що потопає у вогні. Хто це зробив і до чого тут її донька-підліток, дізнаємося зовсім скоро. "Усюди жевріють пожежі" вийде вже 18 березня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.