До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трейлер нового серіалу Різ Візерспун "Усюди жевріють пожежі"

Стримінговий сервіс Hulu представив трейлер серіалу "Усюди жевріють пожежі", основаного на однойменному бестселері Селести Інг 2017 року. Виконавчими продюсерами шоу виступили Різ Візерспун і Керрі Вашингтон.

Керрі Вашингтон і Різ Візерспун

"Усюди жевріють пожежі" оповідає про переплетені долі на перший погляд ідеальної сім'ї Річардсон і загадкових матері і доньки, які руйнують їхнє життя. Історія висвітлює безліч секретів, природу мистецтва та ідентичності, а також небезпеку віри в те, що дотримання правил може запобігти катастрофі.

Реклама

У шоу Візерспун і Вашингтон також з'являються у головних ролях – Елени Річардсон і Мії Воррен. Візерспун, яка також була одним з творців удостоєного "Еммі" шоу HBO "Велика маленька брехня", сказала, що вона шукала проєкт для співпраці з Вашингтон протягом "довгого часу". Складні теми книжки вимагали партнера, який міг би впоратися з цим матеріалом з належною турботою, і який би гідно зобразив усе це на екрані.

"Керрі привносить у шоу витонченість, інтелектуальний аспект, вона робить діалоги глибшими. І я знала, що хочу вирушити в цю подорож з нею, особливо тому, що вона так швидко прочитала сценарій і я одразу ж отримала фідбек", – сказала Візерспун.

Прем'єра серіалу "Усюди жевріють пожежі" відбудеться на платформі Hulu 18 березня 2020 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.