До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що відомо про новий серіал HBO "Паразити"

Південнокорейський фільм "Паразити" тріумфально зібрав чотири статуетки на цьогорічній церемонії "Оскар", "Золоту пальмову гілку" на Каннському кінофестивалі 2019 року, "Золотий глобус" і понад 130 мільйонів доларів у прокаті по всьому світу. Не дивно, що HBO вже знімають серіал за його мотивами. Vogue.ua зібрав все, що відомо про майбутніх "Паразитів".

Сюжет

Автори майбутнього серіалу – режисер і сценарист "Паразитів", Пон Чжун Хо і Адам Маккей, лауреат премій "Оскар", "Еммі" і BAFTA, режисер найблискучіших фільмів "Влада" і "Гра на пониження". Про сюжет поки відомо мало: лише те, що це точно не буде римейком фільму. "Коли я писав сценарій, у мене було так багато ідей, які я ніяк не міг передати в двогодинному фільмі, – каже Пон Джун Хо. – Я знав, що якби у мене було більше часу, я міг би розповісти ці історії. Тому наша мета – створити захопливу розширену версію фільму, як мінімум". В інтерв'ю Пон Джун Хо також наводить приклад того, які нові сюжетні лінії можуть з'явитися в серіалі. "Коли оригінальна економка, Мун Гван, повернулася пізно вночі додому після того, як її звільнили, щось трапилося з її обличчям. Навіть її чоловік питав про це, а вона не відповідала. Я знаю, чому у неї були синці на обличчі... У мене є всі ці приховані історії, які я зберігаю. І хочу розповісти світові!".

Реклама
Це мінісеріал

Подейкують, що команда не збирається перетворювати "Паразитів" на "Гру престолів" і розтягувати історію на кілька сезонів. Ймовірно, це буде мінісеріал з усього кількома епізодами в сезоні – як "Шерлок Голмс" або "Нічний адміністратор".

Марк Руффало в головній ролі

Або ні... Як тільки HBO оголосили, що знімають серіал за мотивами "Паразитів", журналісти почали припускати, хто з'явиться в головних ролях. За інформацією видання Collider, Марк Руффало, номінант на "Оскара" і незмінний Галк у "Месниках", може зіграти головну роль у серіалі. Тим часом у заяві HBO йдеться, що серіал "перебуває на ранній стадії розробки, і спекулювати на будь-яких акторів – дуже рано". Сам актор в інтерв'ю TMZ цього тижня сказав: "Для мене велика честь зіграти в цьому серіалі, якщо мені це запропонують". З чуток, Руффало може зіграти Кіма Кітхека, главу бідної сім'ї.

Марк Руффало
Netflix чи HBO?

З тих пір, як "Паразити" отримали Гран-прі Каннського кінофестивалю, кінострічка вважається одним з головних фільмів року, тому за Пон Чжун Хо так і полюють телепродюсери. Те, що відбувалося навколо "Паразитів" між HBO і Netflix, журналісти називають справжньою медіавійною. У результаті Пон Чжун Хо вибрав співпрацю з HBO, в послужному списку яких є "Гра престолів", "Велика маленька брехня" і з десяток інших сильних проєктів.

Пон Джун Хо (в центрі) та його команда на церемонії "Оскар"
"Паразити" не єдині

Шанувальникам режисера слід знати, що "Паразити" – не єдиний серіал за мотивами фільмів Пон Чжун Хо. Уже в травні на каналі TNT виходить серіал "Снігобур". Це телевізійна адаптація однойменного фільму Пон Чжун Хо, неповторного постапокаліптичного трилера з Тільдою Свінтон у ролі моторошної диктаторки. Його дія відбувається в поїзді, який мчить крізь вкритий льодом та снігом світ. Головну роль у серіалі грає Дженніфер Коннеллі. Тому поки світ завмер в очікуванні серіалу за мотивами "Паразитів", можна подивитися "Снігобур".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.