До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Останній сезон: 4 серіали, з якими ми попрощаємося цього року

Від Томаса Шелбі, який, імовірно, стане героєм чергової авантюри, до сестер Кардаш'ян, які після 14 років перестануть показувати свою повсякденність мільярдам глядачів. Розповідаємо все, що відомо, про останні сезони улюблених серіалів.

"Гострі козирки"

Із запланованих семи сезонів творці серіалу вирішили зупинитися на шести. Усе через пандемію Covid-19, яка внесла корективи в графіки багатьох знімальних процесів. Проте шоураннер "Гострих козирків" Стівен Найт заявив, що "хоча серіал добігає кінця, продовження історії знайде іншу форму". Поки складно сказати, чому буде присвячено останній сезон серіалу, включаючи хвилююче закінчення п'ятого сезону. Чи отримає історія родини Шелбі форму фільму? Більше про продовження "Гострих козирків" читайте тут.

Реклама
"Паперовий будинок"

Першу частину довгоочікуваного п'ятого сезону ми подивимося вже у вересні, тоді як друга частина вийде у грудні. Наскільки відомо, крім пограбування головного банку Іспанії, творці шоу також обіцяють безліч спін-офів. До прикладу, ми точно знову побачимо Берліна. А згідно з останніми припущеннями, можливо, дізнаємося більше про минуле Професора. Більше подробиць про фінальний сезон "Паперового будинку" шукайте тут.

"Сімейство Кардаш’ян"

Завдяки цьому реаліті-шоу весь світ дізнався про сім'ю Кардаш’ян. Через 14 років активного набору популярності шоу вирішили закрити. До слова, мрія Кріс Дженнер прославити своїх дітей здійснилася. Зараз Хлої, Кортні, Кім, Кайлі та Кендалл відомі на весь світ, мають багатомільйонний прибуток і продовжують розвиватися. Фінал шоу заплановано на 2021 рік.

"Озарк"

Фінальний четвертий сезон кримінального серіалу "Озарк" заплановано на 2021 рік. Через пандемію вихід сезону розділили на дві частини: перші сім серій ми побачимо в 2021 році, а решту — вже в 2022 році. Нагадаємо, що головний герой фінансовий консультант Марті Берд переїжджає з родиною до озера Озарк через те, що заборгував велику суму одній злочинній організації. Головну роль у серіалі виконує Джейсон Бейтман, відомий своїм комедійним талантом. Проте в "Озарку" він показує абсолютно інший бік свого акторського таланту.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.