До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 серіалів для тих, кому сподобалася "Еліта"

На Netflix вийшов четвертий сезон суперпопулярного іспанського серіалу "Еліта". Для тих, кому сподобався цей гламурний трилер про пригоди підлітків в елітній школі, ми зібрали ще кілька чудових серіалів.

"Статеве виховання"

"Еліта" торкається важливих і актуальних тем: це проблеми ВІЛ серед підлітків, прийняття (і неприйняття) поліаморних і гомосексуальних стосунків, консервативність мусульманського співтовариства. Це ріднить його ще з одним підлітковим гітом Netflix блискучою драмою "Статеве виховання", третій сезон якого вийде у вересні. Серіал про пригоди 16-річного Отіса, який організовує з подругою щось на кшталт секс-школи для підлітків, миттєво став гітом завдяки іскрометному сценарію, актуальним темам, які він піднімає від буллінгу до ґендерної нерівності та, звісно, акторському складу, який очолює Джилліан Андерсон в ролі сексологині Джин Мілберн, матері Отіса, завжди готової поговорити з сином про секс.

Реклама
"Рівердейл"

"Рівердейл" симпатичне містечко на березі річки, де живуть успішні сім'ї. Якось у річці перевертається човен з братом та сестрою, Шеріл і Джейсоном Блоссомами, дітьми місцевих магнатів, яких любили далеко не всі в Рівердейлі. Через деякий час знаходять тіло Джейсона з кульовим пораненням, а учні старшої школи на чолі з чарівним Арчі намагаються розібратися в таємниці Рівердейла, де все не так оптимістично.

"Покидьки"

"Покидьки" британський фантастичний серіал 2009 року, який вийшов ще задовго до повальної моди на телебачення, і саме час про нього нагадати. Він розповідає про п'ятірку неблагополучних підлітків, які зайняті виправними роботами. Під час шторму в них вдаряє блискавка, і у них з'являються суперсили а ще вони починають убивати людей. Пригоди "покидьків" так сподобалися глядачам, що розтягнулися на п'ять сезонів.

"Я ніколи не…"

Перший сезон комедії про пригоди індійсько-американської дівчини-підлітка Деві вийшов у 2020 році і завоював серця шанувальників у всьому світі. Серіал розповідає про те, як Деві, дівчина з Індії, намагається знайти себе в американській школі, серед підлітків, налаштованих до неї вороже; розібратися в своїх почуттях і бажаннях. У липні виходить другий сезон.

"Червоний дермантин"

Іспанські серіали продовжують завойовувати світ величезний успіх "Паперового будинку" і "Еліти" це підтверджує. Іспанський колорит, експресивність, якась особлива свобода все це привертає до них увагу глядачів з усього світу. Тим, кому сподобалася напружена кримінальна лінія в "Еліті", радимо подивитися "Червоний дерматин" (Sky Rojo). Намагаючись врятуватися від свого сутенера і його поплічників, троє жінок вирушають у дику і шалену подорож на пошуки свободи. Головне, що потрібно про нього знати: його творець Алекс Піна, продюсер і режисер гучного іспанського серіалу "Паперовий будинок".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.