До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший кадр зі зйомок продовження "Сексу у великому місті"

Це сталося: HBO Max опублікували перший кадр зі зйомок серіалу And Just Like That... ("І ось так просто"), який стане продовженням культового шоу "Секс у великому місті". На першому фото ми бачимо улюблених героїнь Керрі Бредшоу, Міранду Хоббс і Шарлотту Йорк на вулицях Нью-Йорка. Що ж, потрібно визнати, що знімок викликає зворушливу ностальгію, хоча в соцмережах користувачі помітили, що в кадрі дуже бракує четвертої героїні Саманти Джонс.

Нагадаємо, що HBO Max підтвердили продовження популярного серіалу півроку тому. Нові серії "розкажуть історію Керрі, Міранди і Шарлотти, які стикаються зі складною реальністю життя і дружби у віці за п'ятдесят". Хороші новини в тому, що велика частина "тусовки" Керрі Бредшоу з'явиться в продовженні серіалу. Крім найближчих подруг Міранди у виконанні Сінтії Ніксон і Шарлотти (Крістін Девіс), у серіалі з'являться Маріо Кантоні і Віллі Гарсон в ролі Ентоні Марентіно і Стенфорда Блатча, а ось Кім Кетролл (беззмінна Саманта) від участі в новому проєкті відмовилася. Що найдивніше? У продовженні ми також побачимо колишніх бойфрендів Керрі містера Біга та Ейдана. Чекаємо з нетерпінням!

Реклама

Все, що відомо про продовження фільму "Секс у великому місті" читайте в нашому матеріалі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.