До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Педро Паскаль і Белла Рамзі у другому сезоні серіалу "Останні з нас"

Перший сезон серіалу "Останні з нас" став справжнім телевізійним феноменом. Екранізація культової однойменної відеогри не лише спростувала всі сумніви прихильників Last Of Us, але й завоювала увагу тих, хто нічого не чув про неї раніше. Серіал перетворив Беллу Рамзі та Педро Паскаля на зірок світового масштабу буквально за один епізод. Тепер же до їхньої компанії готується приєднатися ще одна акторка — Кейтлін Дівер. Участь у другому сезоні "Останніх з нас" може стати для неї справжнім кар'єрним проривом.

Педро Паскаль у другому сезоні серіалу
Педро Паскаль у другому сезоні серіалу "Останні з нас"

27-річна акторка Кейтлін Дівер, відома своєю грою в серіалі Netflix "Неймовірне" (2019) та номінацією на премію "Еммі" за роль у стрічці "Ломка" (2021), зіграє роль безжальної солдатки Еббі. Еббі є членом озброєного угруповання із Сіетла. У відеогрі "Останні з нас: Частина II", що лягла в основу другого сезону серіалу, Еббі, поряд з головною героїнею першої частини, Еллі, є одним із двох ключових персонажів, якими можна керувати.

Перший сезон завершився тим, що Джоел врятував Еллі від хірургів, які готувалися оперувати її з метою знайти ліки проти кордицепсу. Але потім він збрехав їй про все, що сталося. Якщо серіал повторюватиме сюжет гри, то другий сезон, ймовірно, почнеться з того, що Джоел (Педро Паскаль) зізнається своєму братові Томмі правду про порятунок Еллі (Белла Рамзі). Далі дія переноситься на чотири роки вперед. Ми бачимо, як живуть разом у Вайомінгу Джоел, Еллі, Томмі та інші. Під час одного з патрулювань вони зустрічають незнайомку на ім'я Еббі та рятують її від заражених. Еббі належить до Вашингтонського фронту визволення, і, на їхнє нещастя, вона прагне помсти, яка матиме серйозні наслідки для всіх героїв.

Белла Рамзі у другому сезоні серіалу
Белла Рамзі у другому сезоні серіалу "Останні з нас"

Як повідомляє Deadline, одразу після завершення страйку профспілки SAG-AFTRA у листопаді 2023 року, Кейтлін Дівер стала головною претенденткою на роль Еббі. Невдовзі після цього актриса підписала контракт. "Кастинг до другого сезону відбувався так само, як і до першого: ми шукали акторів світового класу, які зможуть передати сутність героїв з гри, — розповіли творці серіалу Крейґ Мазін та Ніл Дракманн. — Для нас найважливіший талант, і ми дуже раді, що така талановита акторка, як Кейтлін, приєднається до Педро, Белли та решти команди".

Акторський склад серіалу поповниться й іншими зірками. Оскарівський номінант Джеффрі Райт зіграє Айзека — тихого, але впливового лідера великої групи ополченців. Він прагнув свободи для свого народу, але опинився в пастці нескінченної війни з неочікувано кмітливим ворогом. Кетрін О'Гара, відома за ролями у фільмах "Сам удома" та серіалі "Шиттс-Крік", приєднається до акторського складу в гостьовій ролі. Деталі поки що не розкриваються. Янг Мазіно із серіалу "Сварка" зіграє Джессі — важливого члена своєї громади. Він завжди ставить потреби інших вище своїх, іноді ціною власного добробуту. Ізабелла Мерсед з фільму "Мадам Павутина" втілить образ Діни — колишньої дівчини Джессі та нової подружки Еллі. Діна — вільна духом дівчина, але її відданість Еллі буде випробувана жорстокістю світу, в якому вони живуть.

"Я не можу дочекатися розвитку цієї сюжетної лінії", — розповіла Белла Ремзі британському Vogue минулого літа в інтерв'ю для липневого номера 2023 року. І ми теж цього з нетерпінням чекаємо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.