До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дивимося одразу два трейлери другого сезону серіалу "Дім Дракона"

Телеканал HBO представив одразу два нових трейлери до другого сезону серіалу "Дім Дракона" і просить глядачів обрати сторону, за яку вони будуть вболівати в нових епізодах — чорну армію Рейєніри або зелену армію Алісенти.

Реклама

В одному трейлері нового сезону, прем'єра якого відбудеться 16 червня, розповідається про Рейєніру, принца Деймона та їхнє військо з кількома драконами, а в другому — про королеву Алісенту, її батька Отто та її дітей — короля Ейгона і принц Еймонда. Дія серіалу розгортається за 200 років до подій у "Грі престолів", а другий сезон "Дому Дракона" офіційно відзначатиме початок війни між Таргарієнами, що отримала назву Танок Драконів.

У фіналі першого сезону, в якому Еймонд вбиває сина Рейєніри Лукеріса та його дракона, стає зрозуміло, що війна у Вестеросі неминуча. "Чорні" та "зелені" акумулюють свої сили, драконів та нових союзників, щоб зіткнутися в кривавій вогненній битві. Тим часом молодий король Ейгон всіляко демонструє свою претензію на Залізний трон, який його зведена сестра Рейєніра розглядає як її законну спадщину від їхнього покійного батька. В трейлерах також дражнять глядачів поверненням до Вінтерфелла, дому Старків.

Фентезі-серіал "Дім Дракона" заснований на книзі Джорджа Мартіна "Вогонь і кров", яка детально описує історію дому Таргарієнів. У першому сезоні увага була зосереджена на історії принцеси Рейєніри Таргарієн та її боротьбі за те, щоб бути названою спадкоємицею короля Візеріса.

Перший епізод першого сезону шоу зібрав майже 10 мільйонів глядачів, ставши наймасштабнішою прем'єрою в історії HBO.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.