До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові кадри серіалу "Талановитий містер Ріплі"

Netflix представили нові кадри одного з найочікуваніших серіалів весни — "Талановитого містера Ріплі", що знятий за мотивами однойменного культового фільму Ентоні Мінгелли 1999 року. На перших кадрах бачимо загадкового Ендрю Скотта в ролі Тома Ріплі, Джонні Фліна в образі Дікі Ґрінліфа та Дакоту Джонсон, яка взяла на себе роль Мардж Шервуд, що її свого часу грала Гвінет Пелтроу.

Дакота Фаннінг у серіалі "Талановитий містер Ріплі"
Дакота Фаннінг у серіалі "Талановитий містер Ріплі"

Реклама

Ефектні чорно-білі світлини дають зрозуміти, що "Талановитий містер Ріплі" буде водночас гламурним та загадковим: ось Ендрю Скотт в образі Ріплі стоїть біля вікна з фотоапаратом, ніби пильнує за кимось; ось він читає газету на сходах, одночасно роздивляючись навкруги; а ось герої вже обідають утрьох у красивому особняку в Італії. "Талановитий містер Ріплі" залишається одним із найстильніших фільмів усіх часів. Зважаючи на перші кадри, можна припустити: новий серіал буде набагато стриманішим з точки зору одягу, але не менш шикарним.

Загалом сюжет серіалу побудований за романом письменниці Патриції Гайсміт, який лежить в основі фільму Ентоні Мінгелли 1999 року. У центрі історії — Том Ріплі, шахрай, якого найняв багатий чоловік, щоб той поїхав до Італії, аби спробувати переконати сина багатія ДікаҐрінліфа повернутися додому. Згода Тома стає першим кроком на складному шляху обману та вбивств. Режисер серіалу — Стівен Зейлліан, співавтор напруженої поліцейської процедури "Ніч" та лауреат "Оскара" за сценарій до "Списку Шиндлера".

Прем'єра серіалу "Талановитий містер Ріплі" відбудеться 4 квітня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.