До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найцікавіших серіалів лютого

Серед найцікавіших телевізійних новинок місяця — довгоочікуваний серіал The New Look про Крістіана Діора та Коко Шанель, нова версія "Містер і місіс Сміт" та гламурне шоу Раяна Мерфі "Ворожнеча: Капоте проти лебедів".

"Ворожнеча: Капоте проти лебедів"

Реклама

Другий сезон популярного проєкту Райана Мерфі "Ворожнеча" отримав назву "Капоте проте лебедів". В його основі — реальна історія американського письменника Трумена Капоте, автора культового роману "Холоднокровне вбивство", та його товариства світських левиць Мангеттена, яких він називав своїми "лебідками". У головних ролях — блискучі Демі Мур, Хлоя Севіньї та Наомі Воттс, а роль письменника втілив Том Голландер ("Гордість та упередження" та "Білий лотос"). У режисерському кріслі — Гас Ван Сент.

"Містер і місис Сміт"

Дональд Гловер і Мая Ерскін грають двох шпигунів з Мангеттена, які мають "щотижня проходити місію з високим ризиком, а також зіткнутися з новою віхою в стосунках", тобто у шлюбі за домовленістю. Так, це знайомий всім сюжет "Містер і місіс Сміт", яких у 2005-му зіграли Анджеліна Джолі та Бред Пітт, тепер повертається у вигляді серіалу. Тизер-трейлер, опублікований у грудні, містить екшн, чудові локації та неабияку хімію між головними героями. Крім того, він може похвалитися низкою акторів другого плану, серед яких Олександр Скарсгард, Ейза Гонсалес, Сара Полсон, Пол Дано.

2 лютого

The New Look

Один із найочікуваніших серіалів року — безумовно, The New Look, який розкаже про шлях кутюр'є Крістіана Діора та його стосунки з іншою легендою світу моди, Коко Шанель. Події відбуваються на тлі Другої світової війни, після того як Діор залишив французьку армію в 1942 році і приєднався до модного Дому Люсьєна Лелонга в окупованому нацистами Парижі, а згодом створив власний іменний бренд у 1946 році. Його перша колекція з 90 предметів стала гітом, її охрестили New Look з легкої руки тодішньої головної редакторки Harper's Bazaar Кармел Сноу. "Це історія, яку ніхто не розповідав, — каже сценарист і режисер Тодд А. Кесслер. —Особиста історія мсьє Діора надихнула людей і змусила їх повірити, що мріяти — це нормально".

14 лютого

"Сузірʼя"

У фільмі "Сузір’я" Нумі Рапас грає Джо — астронавтку, яка повертається на Землю після катастрофи в космосі — лише для того, щоб виявити, що ключові моменти її життя, здається, відсутні. "Сузір’я" — захоплива космічна пригода, яка досліджує людську психологію та прагнення однієї сміливої жінки розкрити правду про приховану історію космічних подорожей і повернути все, що вона втратила.

21 лютого

"Аватар. Останній захисник"

Новинка Netflix для всіх поціновувачів жанру фентезі. Це історія про хлопчика з племені повітряних кочівників, Аанга, здатного підкорювати стихію повітря. В 11-річному віці хлопчик дізнався, що він Аватар — володар чотирьох стихій, і коли світ охоплює страшна війна, тільки він може врятувати людство. "Аватар. Останній захисник" — адаптація однойменного мультфільму 2005 року.

22 лютого

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.