До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший трейлер серіалу "Талановитий містер Ріплі"

Netflix представили трейлер серіалу "Талановитий містер Ріплі", заснованого на однойменному романі Патріції Гайсміт. Нова версія виходить вже 4 квітня, а головні ролі грають Ендрю Скотт (Том Ріплі), Дакота Фаннінг (Марж Шервуд) та Джонні Флінн (Діккі Грінліф). У трейлері ми бачимо, як Тому Ріплі кажуть: "Вас дуже важко знайти. Жодної адреси. Жодного телефону. Жодного офісу".

Реклама

Сюжет серіалу побудований згідно з першоджерелом письменниці Патриції Гайсміт, чий роман лежить в основі культового фільму Ентоні Мінгелли 1990 року — з Джудом Лоу, Гвінет Пелтроу та Меттом Деймоном. У центрі історії — Том Ріплі, шахрай, якого найняв багатий чоловік, щоб той поїхав до Італії, аби спробувати переконати сина багатія Діка Ґрінліфа повернутися додому. Згода Тома стає першим кроком на складному шляху обману, крутійства та вбивств.

Вісім епізодів "Талановитого містера Ріплі" зніме Стівен Зейліан, який став співавтором напруженої поліційної процедурної драми "Одного разу вночі" та здобув "Оскара" за сценарій до фільму "Список Шиндлера".

"Були різні ітерації персонажа, деякі з яких я бачив, а деяких я уникав, — сказав Ендрю Скотт журналу Interview Magazine. — Коли ви граєте цих відомих літературних персонажів, ви не хочете просто копіювати. Мене цікавить ідея того, що таке дивацтво та іншість. На мою думку, фільм саме про це. Причина, чому він такий цікавий персонаж, полягає в тому, що ви не можете точно визначити його місце. Який у нього зв’язок із сексом, смертю, сім’єю чи друзями? Цікаво, що персонаж — це сума ролей, які вам навіть не потрібно грати"

"Талановитий містер Ріплі"
"Талановитий містер Ріплі"

Що ж, головне питання наразі, яким буде вбрання героїв у фільмі, адже "Талановитий містер Ріплі" — один із найстильніших фільмів своєї епохи. Дізнаємося вже 4 квітня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.