До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Невпізнанна Ніколь Кідман на зйомках фільму Destroyer

Невже це Ніколь Кідман? Днями актриса була помічена в Лос-Анджелесі на зйомках нового фільму Destroyer – і це той фільм, заради якого їй дійсно довелося змінитися. У новій стрічці голлівудська зірка грає поліцейського зі складною долею: в минулому її героїня Ерін Белл проникла в кримінальну банду, аби розкрити складну справу, а через роки ватажок банди повертається і героїні належить розібратися зі своїми демонами.

Виглядає героїня Кідман не дуже здорово: сиве заплутане волосся, неакуратний макіяж, мішкуватий одяг. Ймовірно, коли вийде фільм, не всі глядачі впізнають в цій несимпатичній, чоловікоподібній жінці витончену Ніколь Кідман. Але чого не зробиш заради кіно? Знімає фільм Карін Кусама – незалежна американська режисерка, відома за стрічками "Тіло Дженніфер" і "Еон Флакс".

Реклама

Нагадаємо, що цей рік виявився дуже вдалим для Кідман: у неї сталося відразу п'ять прем'єр. За серіал "Велика маленька брехня" актриса була номінована на "Золотой глобус", а фільм "Вбивство священного оленя" грецького режисера Йоргоса Лантимоса боровся за головний приз Каннського кінофестивалю. А в 2018 році нас очікує не тільки Destroyer, а й новий сезон серіалу "Велика маленька брехня".

"Велика маленька брехня"
Ніколь Кідман на прем'єрі фільму "Вбивство священного оленя"

Читайте також:

Актерский состав "Звездных войн", который всех удивит

Що потрібно знати про фільми-номінанти на "Золотий Глобус-2018"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.