До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий склад "Зоряних війн", який всіх здивує

14 грудня в український прокат виходить восьмий епізод культової франшизи "Зоряні війни". На честь прем'єри Vogue.ua розповідає про відомих акторів фільму, ім'я яких не покажуть вeтитрах. Всі вони зіграли ролі Імперських штурмовиків, у білих костюмах з закритими обличчями. Упізнати голлівудських зірок практично неможливо, але ось на що варто звернути увагу.

Дебют принців Гаррі та Вільяма

У квітні 2016 принц Вільям і Гаррі відвідали знімальний майданчик фільму "Зоряні війни: Останні джедаї" у рамках офіційного візиту на кіностудію Pinewood.

Реклама

<b>StarWars2017</b>

иявляється, в цей час брати не тільки фотографувалися з роботами і тестували джедайські мечі, а й таємно знялися в одній зі сцен. Інформацію підтвердив актор Джон Боєга, що грає роль Фінна, який був відомий глядачеві з попередньої частини. Які репліки дістануться Гаррі і Вільяму незрозуміло, але в будь-якому випадку це перший подібний прецедент в історії королівської сім'ї. Звичайно, якщо не брати до уваги телевізійний дебют Єлизавети II на відкритті Олімпійських ігор.

Том Гарді
Том Харди

Улюбленець публіки, зірка "Гострих козирків" і "Легенди Г'ю Гласса" Том Гарді також взяв участь в зйомках восьмого епізоду. Згідно зі сценарієм Перший Орден викриває проникнення персонажа Фінна (його грає Джон Боєга) у свої ряди, і його беруть під варту. Одним з охоронців став Харді.

Ґері Барлоу
Гэри Барлоу

Сцена з Фінном і охороною відбувається в ліфті, його супроводжують відразу чотири зіркових Імперських штурмовика – Том Гарді, принц Гаррі і принц Вільям, а також британський музикант, учасник групи Take That і суддя проекту "Х-фактор" Ґері Барлоу. Це, мабуть, найбільша концентрація знаменитостей на один квадратний метр і ліфт, у якому мріяв би проїхати кожен.

Деніел Крейг

Мабуть, для знімальної команди поява знаменитостей як масовки стає вже кумедною традицією. Виконавець ролі агента 007 Деніел Крейг зіграв у попередній частині франшизи "Зоряні війни: Пробудження сили". Цю інформацію підтверджує сайт IMDb. Ім'я актора значиться майже в самому низу списку і не з'являється у фінальних титрах. Як і в попередніх випадках йдеться про ту ж ролб штурмовика у спільній сцені з персонажем Рей, яку грає Дейзі Рідлі.Дэниел Крейг в роли Имперского Штурмовика

Читайте также:

Образ дня: Люпіта Ніонго на прем'єрі "Зоряних воєн"

Том Гарді вчить носити костюми-трійки

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.