До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Другий сезон "Великої маленької брехні" почнеться в 2018 році

Гарна новина для прихильників серіалу "Велика маленька брехня" – весною 2018 року почнуться зйомки другого сезону. "Нам є, що розповісти глядачам", – сказав сценарист серіалу Девід Е.Келлі в інтерв'ю журналу TV Line. Канал HBO чутки про продовження поки не коментує, але є інформація, що в шоу зміниться режисер – Жан Марк-Валле не повернеться в режисерське крісло. Причина – нібито режисер був проти продовження.

Чутки про продовження серіалу активно ширилися одразу по закінченню першого сезону в березні 2017 року. Питання про новий сезон раз по раз ставили актрисам-виконавцям головних ролей і одночасно продюсерам серіалу – Ніколь Кідман і Різ Візерспун. Однозначної відповіді вони не давали – тільки натякали на те, що "буде приголомшливо, якщо вдасться повернутися в цю атмосферу". У вересні серіал став абсолютним тріумфатором премії "Еммі", вигравши вісім статуеток.

Реклама

Читайте також:

"Велика маленька брехня" названий найстильнішим серіалом року

Книга на выходные: "Большая маленькая ложь", Лиана Мориарти

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.