До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі різдвяні мультфільми в історії

Для створення настрою і затишних вихідних або для камерного святкування Різдва і Нового року. Vogue.ua зібрав найкращі мультфільми, в яких головні герої розкривають таємницю щасливого Різдва.

"Полярний експрес", 2004

Кадр із мультфільму "Полярний експрес", 2004

Мультфільм від Роберта Земекіса, створений за мотивами однойменної книги Кріса Ван Оллсбурга, повертає віру в дива. У переддень Різдва по хлопчика приїздить чарівний потяг, який вирушає на Північний полюс, щоб довести головному герою, що Санта Клаус існує. В оригіналі кілька персонажів мультфільму розмовляють голосом Тома Хенкса.

Реклама

"Грінч", 2018

Кадр із мультфільму "Грінч", 2018

Грінч терпіти не може Різдво, новорічні гуляння, компліменти і радість. Грінч любить тишу, самотність і похмурість. Втім, що розповідати, якщо всі і так знають цього зеленого буркуна з фільму "Грінч — викрадач Різдва" з Джимом Керрі у головній ролі? Грінч вирішує зіпсувати всім свято, щоб шум веселощів і яскравість вогників не нервували його, а потім дивним чином змінює свою стратегію.

"Різдво Чарлі Брауна", 1965

Кадр із мультфільму "Різдво Чарлі Брауна", 1965

Чарлі Браун — хлопчик, який не радіє зимовим святам, а навпаки відчуває сильний смуток з наближенням Різдва. Хлопчик не розуміє сенсу цього свята. Не розуміє, навіщо прикрашати гірляндами будинок, прикрашати ялинку і надсилати листи Санті. Чарлі звертається по допомогу до друзів і прислуховується до всіх порад, щоб нарешті відчути різдвяний настрій.

"Різдвяна історія" 2009


Кадр із мультфільму "Різдвяна історія", 2009
Ще одна чудова картина від Роберта Земекіса про похмурого і жадібного Скруджа, життя якого змінюється під впливом одного сну. Мультфільм є екранізацією повісті Чарльза Діккенса "Різдвяна пісня в прозі", яка також надихнула лондонський театр The Old Vic на створення вистави.

"Вінні Пух: Різдвяний Пух", 2002

Кадр із мультфільму "Вінні Пух: Різдвяний Пух", 2002

У Вінні Пуха було багато пригод, і ця зимова історія не стала винятком. Казковий ліс прикрасив пухнастий сніг, а Вінні Пух почав готуватися до свят. Прикрашаючи разом із друзями ялинку, Вінні згадав, що ані він, ані Тигра, ані П'ятачок не відправили листи Санті. Вінні Пух вирішує вирушити в подорож, щоб особисто передати Санті послання від друзів.

"Секретна служба Санта Клауса", 2011

Кадр із мультфільму "Секретна служба Санта Клауса", 2011

Про сина Санта Клауса Артура, який ризикнув особисто доправити подарунок дівчинці Гвен, чий лист надійшов надто пізно, ми вже згадували в добірці мультфільмів для всієї родини. Ця історія про бажання проявити свій потенціал, стати помітним і виконати мрію знайома, напевно, кожному. Обов'язково додайте цей мультфільм до списку розваг на різдвяні вихідні, тому що він чудовий не лише завдяки своєму змісту, а й завдяки яскравій картинці.

"Оленя Рудольф", 1998

Кадр із мультфільму "Оленя Рудольф", 1998

У оленяти Рудольфа милий червоний ніс і серйозна посада — він частина рушійної сили карети Санта Клауса. Попри глузування і перепони, Рудольф рішуче налаштований стати головним оленем упряжки і здобути визнання. Цей мультфільм створено за мотивами однойменного оповідання Роберта Мея 1939 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.