До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які нові герої з’являться в другому сезоні "Емілі в Парижі"

Трохи більш як місяць лишилося до прем’єри другого сезону "Емілі в Парижі". Саме час уявити нових персонажів, які з’являться в другому сезоні, — і розповісти про те, яку роль вони відіграють у житті Емілі.

Знімання нового сезону почалося в травні на Французькому узбережжі й тривало все літо — а світлинами з майданчика виконавиця головної ролі Лілі Коллінз та інші актори щедро ділилися в соцмережах. "Ми зайняли, напевно, одне з найгламурніших місць у світі, готель Four Seasons 'Cap Ferrat, де і жили, і знімали, — розповів в одному з інтерв’ю продюсер шоу Даррен Стар. — Готель був майже закритий, крім нас, — у Франції тоді був локдаун — там майже нікого не було. Ми облаштували спеціальну кімнату для сценаристів на території вілли, де вони безпосередньо під час знімання писали нові серії, тож це було справді сюрреалістично".

Реклама

У новому сезоні Емілі не тільки занурюватиметься в паризьке життя, а й подорожуватиме. Завдяки тизеру ми дізналися, що Емілі вирушить у відпустку до Сен-Тропе, і нарешті відпочине від соцмереж — а натомість вивчатиме Францію не через об’єктив свого смартфона, а по-справжньому. На перших офіційних кадрах бачимо як завжди ошатну Емілі на тлі Ейфелевої вежі. Також на одному з кадрів з’явився кухар Габрієль, який, судячи з усього, готує романтичну вечерю для Емілі. На фото видно й нових героїв — хто вони, читайте нижче.

Люсьєн Лавісконт у ролі Алфі

За словами Лілі Коллінз, одним із завдань нового сезону було ввести якомога більше персонажів — щоб розвинути сюжет і зробити його складнішим та оригінальнішим. "Ми хотіли, щоб інші персонажі в серіалі, не лише головні, мали масштабніші сюжетні лінії, і запросили неймовірних акторів", — каже Коллінз. Актриса уточнює, що під час вибору цих нових ролей вони надавали багато уваги "різноманітності" акторського складу. Зокрема, до команди приєднався 29-річний британський актор Люсьєн Лавісконт — імовірно, після виходу серіалу до нього буде прикута не менша увага шанувальників і медіа, ніж до Лукаса Браво, який зіграв кухаря Габріеля.

За плечима Люсьєна — участь у серіалі "Безсоромники", "Великий куш" і "Королеви крику". В "Емілі в Парижі" він зіграє ефектного Алфі: його герой приїжджає до Парижа з Лондона, і, як і Емілі колись, не дуже сприймає Париж, відмовляється розмовляти французькою й геть не палає бажанням зануритися у французьку культуру. Зазнайомившись, Алфі й Емілі спершу недолюблюють одне одного, однак потім їхні стосунки переростуть у щось чуттєве. Алфі — фінансист, працює в британському банку, і, "на відміну від Емілі, він працює, щоб жити, а не живе, щоб працювати. Він залюбки грав би у футбол чи випив з хлопцями пінту в англійськомовному пабі", — так описує Алфі продюсер Даррен Стар.

Люсьєн Лавісконт і Лілі Коллінз
Джеремі О. Гарріс у ролі Грегорі Дюпрі

Одну з головних ролей в "Емілі в Парижі" зіграє бродвейська зірка, сценарист, актор і ЛГБТ-активіст Джеремі О. Гарріс. 32-річний Гарріс працює на Бродвеї, кілька років тому він потрапив до рейтингу найяскравіших імен американської культури TIME 100 Next журналу Time. У серіалі йому дісталася роль ексцентричного модного дизайнера Грегорі Дюпрі — він стане головним конкурентом дизайнера П’єра Кадо, з яким ми зустрічалися в першому сезоні, а також подружиться з Емілі. Згідно з початковим сценарієм у Гарріса була зовсім невелика роль — але на зніманні актор проявив себе так яскраво, що його роль неабияк розширили. Цікаво, що після виходу першого сезону Джеремі Гарріс розкритикував шоу в інтерв’ю журналу Interview — але, ймовірно, новий сезон "Емілі в Парижі" видався йому доволі гідним.

Джеремі Гарріс
Арно Бінар у ролі Лорана Джі

Ще одне яскраве ім’я в акторському складі другого сезону — це француз Арно Бінар. 50-річний Бінар — справжня зірка французького телебачення: він знімається в серіалах з 90-х років, у його фільмографії — французькі гіти "Groupe flag", "Клем", "Будинок терпимості". В "Емілі в Парижі" він зіграє чарівного француза, на ім’я Лоран Джі, — власника нічного клубу, який познайомиться з Емілі під час її відпочинку в Сен-Тропе, а потім виявиться, що він давній друг (і не тільки друг) керівниці Емілі в агенції Savoir.

Арно Бінар

Другий сезон "Емілі в Парижі" виходить 22 грудня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.