До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 найочікуваніших серіалів весни 2024

Весняний телевізійний сезон готує глядачам багато сюрпризів: Кейт Вінслет в ролі ексцентричної диктаторки вигаданої європейської країни в серіалі "Режим", новий сезон "Бріджертонів" та Майкл Дуглас у ролі Бенджаміна Франкліна.

"Режим"

Реклама

У новому комедійному серіал HBO "Режим" Кейт Вінслет приміряє на себе незвичну роль — правительки-автократки, яка відчайдушно намагається втримати владу. Події відбуваються в сучасній європейській країні з авторитарним режимом, котру очолює ексцентрична канцлерка Олена Вернем, яка намагається подавити розкол в країні. Окрім Вінслет, в кадрі побачимо Г’ю Ґранта — в образі ув’язненого лідера опозиції країни. Роль вірного офіцера Зубака, близької довіреної особи Вернем, грає бельгійський актор Маттіас Шонартс. За режисуру відповідають номінант на "Оскар" Стівен Фрірз ("Королева"), і володарка "Еммі" Джессіка Гоббс, яка працювала над "Короною".

3 березня

"Яблука не падають ніколи"

Новий серіал для тих, кому сподобалися попередні телевізійні екранізації романів Ліани Моріарті — "Велика маленька брехня" та "Дев'ятеро ідеальних незнайомців".

"Яблука ніколи не падають" розповідає про захоплену тенісом родину Делейні, яка зовні видається надзвичайно щасливою. Стен і Джой Делейні є батьками чотирьох дорослих дітей і одружені вже кілька десятиліть. Пара нещодавно продала свою успішну тенісну академію і насолоджується своїми золотими роками. Однак, коли Джой раптово зникає, а поліція вважає Стена головним підозрюваним, діти змушені переосмислити шлюб батьків і зіткнутися з невирішеними сімейними проблемами. У ролі Джой Делейні — легендарна акторка і цьогорічна номінантка на "Оскар" Аннет Бенінг

14 березня

"Палм-Рояль"

Палм-Рояль — це колоритна історія аутсайдерів, яка розповідає про те, як Максін Сіммонс (Крістен Віг) прагне увірватися у вище суспільство Палм-Біч. У той час як Максін намагається перетнути цю межу між заможними та бідними, "Палм-Рояль" ставить те саме питання, яке досі спантеличує нас: "Чим ти готовий пожертвувати, щоб отримати те, що має хтось інший?" Дія серіалу відбувається у 1969 році. В одній з неочікуваних ролей знялася Кая Гербер.

20 березня

"Проблема трьох тіл"

Нове науково-фантастичне шоу Netflix, засноване на трилогії-бестселері "Пам'ять про минулу Землю" китайського письменника Лю Цисіня. Серіал розповідає про перший контакт людства з інопланетною цивілізацією. Зважаючи на те, що шоуранери "Проблеми трьох тіл" — Девід Беніофф та Д. Б. Вайсс, автори легендарної "Гри престолів", є надія, що нас очікує справжній позаземний блокбастер.

21 березня

"Ріплі"

Нарешті: Netflix випускають довгоочікуваний мінісеріал "Ріплі" за мотивами відомого роману Патриції Гайсміт 1955 року. Підступного Тома Ріплі зіграв Ендрю Скотт, зірка "Шерлока", який також взяв на себе функції продюсера серіалу; Дакота Фаннінг втілила Марж Шервуд, а Джонні Флінн — Діккі Грінліфа. Режисер серіалу — Стівен Зейлліан, співавтор напруженого процедурала "Ніч" та лауреат "Оскара" за сценарій до "Списку Шиндлера".

4 квітня

"Шугар"

Загадковий приватний детектив бореться з особистими демонами, розслідуючи зникнення улюбленої онуки голлівудського продюсера. У ролі харизматичного детектива Джоша Шугара — Колін Фаррелл, якого нечасто можна побачити на телебаченні. "Шугар" — дебютний режисерський телепроєкт сценариста Марка Протосевича, відомого за стрічками "Я — легенда" та "Олдбой".

5 квітня

"Франклін"

Серіал "Франклін" з Майклом Дугласом у головній ролі розповідає захопливу історію про найбільшу авантюру в кар’єрі Бенджаміна Франкліна. У грудні 1776 року Франклін займається експериментами з електричними зарядами, але, оскільки доля незалежності Америки висить на волосині, змушений переключитися з науки на політику і вирушити в секретну місію до Франції. У 70 років, без будь-якої дипломатичної підготовки, вчений, дослідник та філософ Франклін переконав абсолютну монархію підтримати експеримент Америки з демократією. Завдяки своїй славі, харизмі та винахідливості Франклін переміг британських шпигунів, французьких інформаторів і ворожих колег, щоб підписати мирний договір з Англією 1783 року. Серіал створено за мотивами книги лауреата Пулітцерівської премії Стейсі Шифф "Велика імпровізація: Франклін, Франція та народження Америки".

12 квітня

"Бріджертони"

У центрі нового, третього сезону — роман між Коліном Бріджертоном і Пенелопою Фезерінгтон, а також перші дні шлюбу Кейт і Ентоні Бріджертонів, яким було присвячено другий сезон. Окрім виконавців ролей Пенелопи та Коліна, до своїх образів повертаються Джонатан Бейлі (Ентоні), Рут Геммелл (леді Вайолет Бріджертон), Поллі Вокер (леді Порція Фезерінгтон), Аджоа Андо (леді Денбері), Голда Рошувел (королева Шарлотта) та, звісно, фактично всі актори, які грають клан Бріджертонів. Побачимо ми і Симон Ешлі, яка чудово вжилася в роль Кейт, коханої Ентоні, а тепер і віконтеси.

Частина перша 16 травня, частина друга 13 червня

"Пінгвін"

"Пінгвін" — довгоочікуваний мінісеріал HBO та спін-оф фільму "Бетмен" (2022), який досліджує прихід підступного Пінгвіна до влади в злочинному Ґотем-Сіті. Дія серіалу відбувається через тиждень після подій у фільмі "Бетмен", а головну роль грає Колін Фаррелл, який практично невпізнаваний в образі Пінгвіна. Більше подробиць дізнаємося згодом, проте вже наявність Фаррелла — цілком серйозний привід чекати на прем'єру.

Дата очікується

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.