До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

П'ять головних правил літнього догляду за тілом

Їх всі знають, але не завжди дотримуються. Ми з брендом розкішної швейцарської космецевтики Cellcosmet зібрали найдієвіші рекомендації щодо літнього догляду – і закликаємо використовувати безтурботний час, щоб стати красивішими, зробити шкіру м'якою, гладкою і шовковистою.

Душ

Температура води – не вище 37 градусів, прохолодні струмені – на ноги і стегна, шию і груди. Це тонізує шкіру, освіжає в спеку, береже волокна колагену і еластину. Гель для душу – в мінімальній кількості; тим, хто не користується надстійкими антиперспирантами і засобами з сонцезахисними фільтрами (сподіваємося, це тільки ті люди, які виходять на вулицю в дощ або в сутінки), можна вмиватися просто водою.

Реклама
Chromat
Після душу

Водні процедури влітку інстинктивно хочеться закінчувати щедрою порцією зволожувального лосьйону. Свої звичні засоби краще замінити на такий, що забезпечує антиоксидантний захист і нейтралізує вільні радикали, що утворюються в шкірі під дією сонця. Клітинна емульсія для тіла Body Emulsion, Cellcosmet повноцінно відновлює шкіру і зберігає засмагу. Це не звичайний продукт: його можна використовувати і до, і після засмаги. Разом з вираженим зволоженням він підвищує еластичність шкіри і покращує контури тіла. Засіб ефективно захищає від фотостаріння, допомагає максимально відновити шкіру після пошкодження сонячними променями і забезпечує глибоку ревіталізацію завдяки активним біоінтегральним клітинам.

Клітинна емульсія для тіла Body Emulsion, Cellcosmet

У складі – активні стабілізовані біоінтегральні клітини. Саме вони – бустери, що змушують клітини оновлюватися активніше. Вони підсилюють вироблення колагену і еластину, допомагають тримати тіло в тонусі. Вітаміни Е і С, гідролізовані білки фібронектин і актин, зміцнюють природні захисні сили шкіри, ущільнюють і зволожують. У емульсії є ще одна суперсила – вона враховує фізіологічний вік і гормональні особливості жіночої шкіри, а також ефективно зволожує і живить, прибирає сухість і лущення. Засіб легко наноситься і рівномірно покриває.

Масаж

Після дня, проведеного на ногах або в дискомфорті, коли ноги набрякають, добре працює лімфодренажний масаж. Не обов'язково записуватися на курс до масажиста (дорога в пробках туди і назад нівелює всю радість і ефект від процедур – збережемо це на осінь); можна робити масаж самостійно. У положенні "сидячи на дивані" одну ногу треба витягнути на сидінні і близько 30 разів погладити від кінчиків пальців до стегон. Звучить не правдоподібно, але дійсно покращує струм лімфи – і полегшує набряклість. Добірку засобів від втомлених ніг можна знайти тут.

Anna Sui

Добре працює венотонізувальний гель від тяжкості в ногах Cellcosmet Cellmen зі 100% натуральними ефірними оліями. Він налагоджує венозний відтік і попереджає набряки, знімає важкість у ногах. Він стане в нагоді як SOS-засіб при перельотах, але також хороший в спеку. Чоловікам його рекомендують теж. Цикломентол у складі відповідає за тривале почуття свіжості, олія м'яти стимулює, тонізує, загоює, а олія кипариса тонізує вени.

Венотонізувальний гель від тяжкості в ногах, Cellcosmet Cellmen
Захист від сонця

Сонце не просто позбавляє шкіру вологи і перетворює її в пергамент. Воно запускає процеси в організмі, які при невдалому збігу обставин можуть стати незворотними. Про головні правила захисту ми писали тут і тут, найзручніші дорожні санскріни зібрали тут; про те, як правильно наносити санскрін, розповідали тут.

Масаж сухою щіткою

Про цей корисний ритуал ми детально писали тут і тут. Працює чудово, ефект – гладка шкіра, яка добре відбиває світло.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.