До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

До краплі: найкращі олійки для тіла, які хочеться купувати знову

Олійки один із найкращих винаходів у догляді за тілом. Вони насичують шкіру вологою, відновлюють, надають сяйва.

Augustinus Bader

У складі високотехнологічного засобу — комплекс TFC8 (амінокислоти, вітаміни та пептиди), що стимулює оновлення шкіри, оливкова й арганова олії, які надають м’якості та сяйва. А краса флакона навіває асоціації зі спа.

Реклама
Олія для тіла The Body Oil, Augustinus Bader

[comfort zone]

Зняти втому після напруженого дня допомагає шовковистий засіб із промовистою назвою Tranquillity, який відновлює й живить навіть найсухішу шкіру. У складі — суміш шести олій: солодкого апельсина, кедра, троянди, сандалу, герані та ветиверу.

Ароматична олія для ванни та тіла Tranquillity Oil, [comfort zone]

Maison Francis Kurkdjian

Олія "724" допомагає синхронізувати власні ритми з ритмом міста ("пульс 724 ударів на хвилину" — кажуть про неї в бренді). Бадьористий ефект досягається поєднанням нот бергамоту, сандалу та мускусу.

Олія для тіла 724 Body oil, Maison Francis Kurkdjian

Natura Bissé

Ідеальний спосіб почати ранок і зарядитися енергією — нанести на шкіру тіла олію, у складі якої цитрусові, кипарис, шавлія, олива та розмарин. Цей коктейль підвищує настрій, зволожує і живить шкіру тіла. Засіб миттєво вбирається — не потрібно довго чекати, щоб одягатися.

Tree Hut

Цей крупнозернистий скраб пахне ваніллю, як свіжа булочка, і навіть склад нагадує перелік інгредієнтів десерту: цукор, олія авокадо, фісташка, макадамія, солодкий мигдаль. Засіб робить шкіру тіла сяйливою, добре зволоженою, аж маслянистою — ідеально для домашнього спа-ритуалу. Його теплий аромат підносить настрій та оповиває затишним коконом.

Зміцнювальний цукровий скраб для тіла Tropic Glow, Tree Hut

Biotherm

Бути ніжнішими до себе — розповсюджена порада. Варто спробувати сприйняти її буквально та перейти на м’які засоби для душу. Олійка Biotherm запаморочливо пахне абрикосом і персиком, а в контакті з водою утворює ніжну піну. Олії чилійської дикої троянди, абрикоса та пасифлори зволожують і пом'якшують шкіру. Ефект відчутний з перших застосувань.

Очищувальна олійка для душу Oil Therapy Protecting Shower Care, Biotherm

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.