До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як на крилах: перевірені засоби для втомлених ніг

Які засоби чудово працюють проти набряків і втомлених ніг (і перевірені редакцією) дивіться в короткій, але дуже практичній добірці.

Academie

Гель для втомлених ніг Academie можна купувати на цілу компанію – упаковка містка, витрачається економно. Gel Jambes Lourdes – прозора субстанція, яка приємно охолоджує. У складі – екстракти лимона, рускусу, золотушника, які допомагають зняти набряки, а також камфора і ментол – для ефекту охолодження. Засіб можна наносити навіть на панчішки – і в будь-який час. Але починати, звісно, краще зранку. Особливо в спеку.

Реклама
Гель для легкості ніг Gel Jambes Lourdes, Académie
Weleda

Гель-тонік Weleda приємно пахне аптекою (у складі – дистильована вода гамамелісу, екстракт арніки і терну) і допомагає зняти напругу після перельотів, тренувань, довгих переїздів, коли ноги набрякають. Він підходить навіть вагітним, і в цьому його велика перевага.

Gel tonique au Cuivre, Weleda
Collistar

Цей SOS-засіб є абсолютним фаворитом. Рятує після походів в гори, довгих (дуже довгих) прогулянок, після активного дня на ногах, після вечірки з коктейлями і підборами, після важких перельотів. В одноразовій упаковці – пара шкарпеток- гольфів. Вони не еластичні, але дуже "місткі" – туди помістяться навіть чоловічі ікри. Усередині вони вміщують цілющий склад: ефірну олію м'яти для розслаблення, живильні олії макадамії і арганову, екстракти для зволоження, антиоксидантний екстракт мате, антибактеріальний екстракт зірчастого анісу.

Вони фактично замінюють сеанс у спа: охолоджують так, що ноги аж поколює. Дуже приємне відчуття, між льодом і полум'ям. Через 20 хвилин можна від задоволення провалитися в сон, а можна – зарядитися і побігти у справах. Від втоми не залишається і сліду. Побічний ефект – маска доглядає і за шкірою. Ступні після застосування матимуть набагато кращий вигляд.

Маска-патч для ступень, кісточок і гомілок Boot-Mask Nourishing Anti-Fatigue Feet And Calves Collistar
EviDens De Beauté

The Crackling Body Foam називається так не випадково: бульбашки справді лопають. Мікропухирці при зіткненні зі шкірою не тануть, як зазвичай, а тріскають, наче хтось хрумкотить горошинками драже. У складі – ментол і кофеїн, щоб знімати втому, і кислоти (саліцилова і гліколева) – полірують тіло. До того ж піна працює як невидимі панчохи – вирівнює відтінок шкіри, надає сяйва кольору шампанського.

The Crackling Body Foam, EviDens De Beauté
Yves Rocher

Рослинний бальзам для ніг з олією каріте сприяє живленню, відновленню і розгладженню шкіри ніг. В основі бальзаму поєдналися заспокійливі і захисні властивості лаванди, а також поживні властивості олії каріте. Бальзам допомагає пом'якшити огрубілі ділянки шкіри ніг і впоратися з мозолями.

Бальзам для ніг з олією каріте, Yves Rocher

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.