До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Види масажів, які варто спробувати в цьому році

Від розслабляючого флоатингу до відлущувального масажу сухою щіткою. Vogue.ua зібрав найзатребуваніші масажі цього року.

Photo: Getty Images
Масаж сухою щіткою

Масаж сухою щіткою прогнозує відлущування мертвих клітин шкіри, боротьбу з целюлітом і розтяжками й поліпшення циркуляції крові. Для масажу потрібна тільки щітка і правильне виконання від низу до верху, не зачіпаючи місць скупчення судин. За наявності шкірних захворювань слід проконсультуватися з фахівцем, щоб уникнути можливих наслідків.

Реклама
Щітка для сухого масажу, Croll&Denecke
Лімфодренажний масаж

Лімфодренажний масаж роблять для стимуляції природного відтоку лімфи і виведення шлаків з організму. Цікаво, що в цьому сенсі лімфодренажний масаж інтенсивно розгойдує весь організм, зміцнюючи імунітет або вказуючи на його слабкі місця. Виведення зайвої рідини сприяє підтягнутості фігури і загальному поліпшенню самопочуття.

Масаж обличчя

У світі, що переймається практиками anti-age, масаж обличчя двічі на день посідає почесне місце. Насправді, пропрацювання м'язів обличчя руками і масажерами сприяє ліфтингефекту, якіснішому вбиранню б'ютізасобів і здоровому сяйву шкіри. Спробуйте.

Photo: Getty Images
Флоатинг

Сенс флоатингу в тому, що потрібно просто лежати на воді і розслаблятися від відчуття невагомості і обволікання. Це відносно нове явище в світі масажу, для якого не обов'язково мокнути, але неодмінно потрібно дати собі обіцянку релаксувати відведені 30-60 хвилин, тому що під час сеансу поруч нікого немає. Тільки ви і невагомість навколо.

Тайський масаж

Тайський масаж називають йогою для ледачих. Досить дозволити фахівцеві розім'яти ваші руки, ноги, спину і шию. Відчуття під час масажу не завжди приємні (як і під час йоги, зрештою), але після сеансу хочеться літати і записатися на наступний прийом.

Photo: Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.