До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як уберегти руки від холоду: поради експертів і найкращі креми

На вулиці похолоднішало. Згадуємо головні правила догляду за шкірою рук – і вибираємо правильний крем на осінь.

Фото: архів Vogue

Бертран Гі, експерт мережі Bastien Gonzalez, каже, що холод зневоднює шкіру, тому вона стає схильною до мікротріщин – особливо на суглобах і навколо нігтьової пластини. У цьому випадку зволоження – головний ключ до успіху. Це допоможе шкірі залишатися еластичною.

Реклама
Крем для рук Volupthe, Bastien Gonzalez

Антоніна Кролівець, засновниця мережі салонів манікюру Bunny nail cafe, каже, що є кілька головних правил догляду за шкірою в холоднечу. По-перше, завжди носити рукавички. Друге важливе правило – не можна наносити крем перед виходом на вулицю. "Це категорично заборонено, – каже Антоніна, – не пізніше ніж за 30 хвилин до виходу. Інакше трапиться зворотний ефект".

Крем для рук Arancia Di Capri, Acqua di Parma

Раз на 2 тижні вона радить ходити на парафінотерапію, але вибирати не гарячий, а холодний парафін. Обіцяє, що ефект буде помітний і протримається довго. На ніч, якщо суха шкіра рук, слід наносити щільний живильний крем, а вранці і протягом дня – легкий, щоб швидко всмоктувався.

Зволожувальний крем для рук і нігтів Restorative Hand Cream, Sisley

Розповсюджену пораду тримати крем у машині Антоніна доповнює застереженням: якщо залишати крем на ніч, від перепаду температур він втратить свої властивості.

Живильний відновлювальний крем-бальзам Soothing Balm, HydroPeptide

Нарешті, важливо не мити руки у гарячій чи холодній воді, а вмикати її кімнатної температури. Одразу після двору руки мити не слід, треба дати шкірі хоча б 5 хвилин, щоб адаптуватися. Якщо мити посуд вручну – то, зрозуміло, тільки в рукавичках.

Крем для рук і нігтів Intensive Revitalising Cellular Cream, Cellcosmet

У галереї ми зібрали не лише найефективніші, але і найефектніші креми для рук. Вони захоплюють своїми ароматами, ласкавими текстурами і, звісно, упаковками. Сенсорне задоволення при використанні гарантоване. І про всяк випадок включили до збірки олію для кутикул, щоб манікюр залишався бездоганним у будь-яку погоду.

<b>крем для рук</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.