До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

До джерел: швейцарський курорт Grand Resort Bad Ragaz

За годину їзди від Цюриха після реконструкції відкрили один з найзнаменитіших велнес-центрів Європи Grand Resort Bad Ragaz.

Загальний вигляд комплексу Grand Resort Bad Ragaz з прилеглим парком. У центрі — Grand Hôtel Quellenhof

Історичний Grand Hôtel Quellenhof – частина курортного комплексу Grand Resort Bad Ragaz: з нього 1869 року розпочалася історія швейцарського медичного туризму. На території готелю є власне термальне джерело, а громадські купальні розкішного спа-центру Tamina Therme площею 8 000 кв.м – справжній архітектурний шедевр.

Реклама
Декорований шкірою і вишитими тканинами Junior Suite Deluxe площею 50 кв.м.

Півторастолітній ювілей готелю відсвяткували масштабною реконструкцією: вона тривала п'ять місяців і коштувала 45 млн франків. Відповідав за неї швейцарський архітектор Клаудіо Карбон. Він називає стиль готелю класичним та елегантним, і каже: "Було важливо, щоб дизайн нагадував про 150-річну історію готелю". Атмосферу створюють меблі з вишневого дерева, мозаїка з мармуру, витиснена шкіра, світильники і люстри з видувного скла, тканини з ручною вишивкою. У готелі 267 номерів, зокрема п'ять сьютів. До послуг гостей – два гольф-поля і казино.

Поля для гольфу: 18-лункове для професіоналів і 9-лункове для новачків

Після реконструкції в готелі Quellenhof відкрили два нові ресторани – Verve by Sven і Memories. Вони працюють під керівництвом шефа Свена Вассмера, володаря двох зірок Мішлен. У Memories роблять акцент на локальній альпійській кухні, а в Verve by Sven – на їжі для адептів здорового способу життя. Ще одна новинка – скляний винний льох місткістю до 4 000 пляшок. Всього в Grand Hôtel Quellenhof працює вісім ресторанів: у них 58 балів гастрономічного гіду Gault & Millau і одна зірка Мішлен.

Бар з винним погребом ресторану Verve by Sven

Цьогоріч Bad Ragaz визнали спа-курортом року в Західній Європі і Скандинавії (премія World Spa & Wellness Awards 2019). Комплекс розміщений в унікальному місці: за 15 хвилин можна дійти до головної природної пам'ятки – каньйону річки Таміна з мальовничими гротами. При цьому туристів навколо мало: в Бад-Рагаці в основному відпочивають респектабельні швейцарці та німці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.