До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

27 несподіваних трендів манікюру у 2021 році

Від скульптурних 3D-принтів до французького манікюру з металевими акцентами і численних варіацій тваринних принтів — ось ідеї манікюру, які варто спробувати цього літа. Більше про те, як оформляти нігті в цьому році, розповіли світові майстри манікюру Мей Каваджірі, Парк Енкюнг, Хуан Альвеар та інші.

В останні роки мистецтво нейл-арту постійно доводить, що нігті перестали бути другорядним об'єктом уваги, впевнено ставши простором для самовираження за допомогою страз, перлів, оптичних ілюзій, кольорових акцентів і багато чого іншого. З деякими трендами ми знайомі, з іншими звиклися. Про те, які експерименти з нігтями чекають на нас у 2021 році, розповіли найкращі майстри манікюру у світі.

Реклама
Холлі Фалкон

1. "Ми бачитимемо багато наклейок для нігтів, до прикладу, від ManiMe, різні варіанти і малюнки від талановитих майстрів".

2. "З тенденцією самостійного манікюру, ще одним важливим трендом стане простий дизайн, доречний навіть у випадку відрослих нігтяів. Кольоровий французький манікюр і часткове покриття нігтя буде привабливішим, ніж суцільне покриття, коли нігті відростають. Мені дуже подобається ідея з металевими акцентами".

3. "Оксамитове покриття також буде дуже популярним. Це гелева техніка з використанням магніту, який притягує частинки гелю на поверхню, щоб вони віддзеркалювалися і нагадували оксамит. У домашніх умовах такого ефекту можна досягти з допомогою тонкого шару лаку з блискітками"

Хуан Альвеар

4. "2020-й рік підштовхнув людей на спроби накладних нігтів, і я очікую, що ця тенденція збережеться. Це захоплива ідея створити колекцію багаторазових нігтів, що підходять до різного настрою і колірної гамми. Це також економить гроші".

5. "Я очікую побачити більше нестандартного нейл-арту. Люди мають більше вільного часу для експериментів. Щоб уникнути відвідування салонів, дедалі більше людей призначають індивідуальні зустрічі [відповідно до обмежень через Covid-19]. Це спонукає до індивідуальної взаємодії, призводить до мозкового штурму, коли справа стосується вибору кольору, текстури і фінішу є можливість спробувати все, про що ви мріяли, відвідуючи салон краси".

Парк Енкюнг @nail_unistella

6. "Я очікую, що унікальними в тренді стануть мінімалістичні стилі, на кшталт картатих малюнків, які створюють оптичну ілюзію, дизайни з порожнім простором і геометричними лініями".

7. "Я б хотіла зробити нейл-арт екологічнішим, тому почала переробляти різні речі, щоб прикріплювати їх до нігтів, як-от, намистинки, тканину з одягу, шматочки пластикових пляшок і дроту".

Кро Варгас @krocaine

8. "Один із трендів, що зараз найшвидше розвиваються, це нейл-арт лаком, який розпорошується".

9. "Ще один тренд — змішувати і поєднувати. З-поміж різних тенденцій

Соджин Ох @sojinails

10. "Під час карантину люди мали можливість експериментувати перебуваючи вдома переважну частину часу, не обов'язково зі зручними нігтями для роботи. Отож я помітила багато 3D-композицій на нігтях і, сподіваюся, це продовжуватиметься".

11. "Довгі прозорі нігті великий тренд. Вони буквально заворожують, неможливо припинити їх розглядати".

12. "Ми, безумовно, спостерігатимемо більше загострених нігтів, як у Cardi B. Пам'ятаю, коли я лише почала робити загострені нігті, ніхто їх не хотів, це здавалося занадто екстремальним. Але я думаю, що ця думка скоро зміниться".

Сара Нгуєн @chrmdbysarah

13. "Ми стали свідками популярності манікюру з прикрасами і коштовностями. Цей тренд розвиватиметься".

14. "Має гучно повернутися тваринний принт. Ми вже бачили варіації черепашачого панцира, шкіри крокодила, леопарда, зебри і жирафа. І можливості безмежні: від об'ємної текстури до поєднання глянсового і матового покриттів".

Сільві Макміллан

15. "Схоже, 2021-й стане ще одним важким роком для салонів краси, що означає набагато менше нових відкриттів і натхнення зі світу нейл-арту в Instagram. Я сподіваюся, що позитивний бік такого результату в тому, що люди зможуть знайти для себе те, що подобається особисто їм, без впливу тенденцій і модних віянь".

Мей Каваджірі @nailsbymei

16. "В цьому році буде багато колажних нігтів. Я люблю їх, вони схожі на аксесуари. Божевільні яскраві нігті в поєднанні з простим одягом!"

Наташа Блейк @fuegonailsldn

17. "Зміїна шкіра стане величезним трендом. Мені подобається цей стиль, тому що він водночас простий і складний. Ви можете експериментувати з різними колірними рішеннями, зробивши реалістичний принт зміїної або крокодилової шкіри, або, навпаки, виконати цей принт у всіх кольорах веселки, щоб отримати дуже незвичайний манікюр".

18. "Ще один дійсно класний метод "котяче око" це дизайн для створення якого під час полірування використовуються магніти і часточки заліза, щоб отримати сліпучий сяйливий ефект".

Пеббле Айкенс @pebblesnails

19. "Принт на одязі і на повсякденних предметах навколо нас впливає на формування тенденцій в нейл-арті. Ці зображення і візерунки можна зменшити в масштабі до розміру нігтя і показати, що все можливо".

20. "Я також бачила безліч прекрасних творів мистецтва, відтворених на нігтях. До прикладу, роботи таких художників, як Фейт Рінггольд, Гюнтер Форг і Джефф Кунс. Це спосіб показати себе з більш креативного і виразнішого боку".

Ребекка Джейд Вілсон

21. "В цьому році найголовніший тренд в манікюрі для мене це нейтральне покриття з чорними акцентами".

22. "Люди також приділяють більше часу здоров'ю своїх нігтів, що неминуче призведе до популярності акуратного манікюру без покриття".

23. "Серед тих, хто повернеться до довгих нігтів, ми побачимо сплеск невимушених стилів, яскравих кольорів і привабливих прикрас".

Маріан Ньюман

24. "Цього разу я згодна з вибором Pantone: яскраво-жовтий і блакитно-сірий. Це красиве, сонячне і обнадійливе поєднання, яке ми всі потребуємо, щоб скрасити життя перед наближенням весни".

25. "Для тих, хто любить незвичайні рішення, мій улюблений стиль "кришталеві нігті". Тут вільний край нігтя чистий або з прозорим покриттям. Його можна створити за допомогою прикрас в салоні або за допомогою прозорих накладних кінчиків нігтів зі спеціального магазину".

Юкі Наторі @yukiebeautyspa

26. "В останні кілька років стали модними металеві нігті з ніжним скляним блиском. Тренд цього року використовувати передові техніки, до прикладу, малювання металевих ліній, виділення краю нігтя, чи використання цієї техніки для виділення вільного краю у французькому манікюрі, щоб металеві штрихи нагадували прикраси".

27. "З іншого боку, витончений дизайн з ніжними барвами відображає наближення весни".

Текст: Tish Weinstock

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.