До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мікрофренч: нова версія французького манікюру, яку хочеться носити

Французький манікюр періодично переживає сплески популярності. Новий тренд — мікрофренч, коли ширина "усмішки" — мінімальна.

Можна майже з повною впевненістю стверджувати, що тренд набрав обертів завдяки майстрині манікюру Кім Труонг, відомої в інстаграмі як @kimkimnails, з-поміж клієнток якої — Кеті Перрі, Дженніфер Еністон і Джессіка Альба. Труонг зробила манікюр Кортні Кардаш’ян — і завдяки популярності останньої ідея поширилася зі швидкістю звуку. До слова, Кортні досі вірна цьому манікюру: востаннє вона виклала фото з мікрофренчем буквально днями.

Реклама

Черговий сплеск популярності мікрофренчу спровокувала Розі Гантінгтон-Вайтлі, яка показала фото свіжого манікюру на своїй сторінці в інстаграмі.

Лондонська майстриня манікюру Гаррієтт Вестморленд — геній жанру. В її інстаграмі можна знайти безліч ідей на тему мікрофренчу, і кожна — викликає захоплене зітхання.

Одна з найразючіших робіт Гаррієтт має такий вигляд:

Мікрофренч скидається на рафінованішу версію французького манікюру, який трохи надокучив. Тонка лінія на краєчку нігтя потребує снайперської точності від майстрині манікюру. Зате результат має просто приголомшливий вигляд. Заряджаємося ідеями в інстаграмі nail-майстринь.

    Не слідуй за модою — відчувай її

    Підписатися

    Ще в розділі

    Популярне на VOGUE

    Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.