До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Справжня відповідь на питання, чому Памела Андерсон з'являється без макіяжу

Ікона 1990-х Памела Андерсон — легенда, яка руйнує традиційні стандарти краси. Після своєї появи на Тижні моди в Парижі без макіяжу знаменитість продовжила використовувати "чистий образ" у рекламній кампанії Proenza Schouler весна-літо 2024. І зараз ми, здається, розуміємо, до чого все йшло.

Реклама

Цієї осені на Паризькому тижні моди Андерсон викликала фурор, коли вийшла під приціли камер без макіяжу. Звісно, таке рішення мало б сприйматися суспільством простіше, — втім, новина "порвала" заголовки. Можливо, це тому, що вибір Памели був неймовірно освіжним, зважаючи на жорсткі стандарти краси. "Я навіть не думала, що хтось взагалі помітить, — казала тоді вона. — Я робила це більше для себе".

Після того вірусного епізоду на Паризькому тижні моди минулого жовтня. Памела Андерсон була неймовірно затребувана. Тоді вона цілий тиждень ходила без макіяжу, викликаючи ажіотаж і спричиняючи численні дискусії про (не)реалістичні стандарти краси.

На питання, як вона тоді почувалася, вона відповідає іронічно: "Поміченою. Я почувалася так, наче всі звернули на мене увагу", — каже Андерсон, згадуючи той момент. Все — від її енергії до пухнастої в’язаної шапки, в якій вона виходить в Zoom, — здається теплим. "Це було як спробувати торкнутися води. Це було тепло, це було дружньо, це було наче запрошення".

Відтоді вона цілком призвичаїлася до своєї реальності без макіяжу, знявшись в рекламній кампанії ProenzaSchouler і з'явившись на BritishFashionAwards з "голим" лицем. А тепер 56-річна зірка запрошує всіх доєднатися до руху "шкіра передусім", бо має сенсаційну новину: разом із синами Брендоном і Діланом вона придбала бренд засобів для догляду за шкірою Sonsie.

Триетапна система догляду за шкірою Sonsie, як то кажуть, відгукнулась Памелі одразу на багатьох рівнях: вона веганська, crueltyfree, має продумане паковання, та пропонує просто доглядати за шкірою у тому стані, в якому вона перебуває, а не нав’язує типовий наратив "виправлення".

"Мова про те, щоб приймати себе "в моменті", — каже вона. — Кожен із нас пробував багато різних речей (засобів та процедур. — Прим. ред.) — спочатку це роблять твої друзі, потім — ти. Але я просто опинилася в точці, коли відчула: "Ось і все". Я просто хочу займатися собою, підтримувати шкіру зволоженою та піклуватися про себе, але я не хочу думати про завтра. Я хочу думати про те, що відбувається просто зараз. Жити і сприймати те, що відчуваю саме зараз".

Цей дух є продовженням того, що вона відчувала, коли вийшла без макіяжу в Парижі. (У попередньому інтерв’ю вона розповідала про той день: "Одягнувшись, я подумала: "Краще я піду прогулятися й помилуватися архітектурою Парижа, ніж три години просиджу в гримерному кріслі").

За кілька тижнів по тому від дівчини свого сина Ділана, Поли Брасс, вона дізналася про BasicBalm бренду Sonsie на основі 34% сквалану.

Звичайно, Андерсон багато років поспіль пропонували долучитися до сфери краси. "З часів "Рятувальників Малібу", — каже вона. — Але мені вічно ввижалося занадто багато пластику. Незалежно від того, чи то був шампунь, чи то лінія для домашніх тварин, чи то косметичні засоби, — все, що я бачила, — було пластикове сміття, і я нічого не могла з цим зробити". Що більше часу вона проводила, користуючись Sonsie (в асортименті бренду також є суперсироватка та зволожувальна маска), то очевиднішою здавалася відповідь. "Це підійшло мені найкраще з усіх варіантів, які колись траплялися".

Андерсон не афішувала власну співпрацю з брендом протягом кількох місяців, але нині відзначається її офіційний дебют у сфері краси. Найближчими місяцями почнуть виходити засоби, над якими вона таємно працювала, і все надійде в продаж — як це називає Памела, "просто до спільноти".

"Думаю, кидати виклики красі завжди було частиною мого шляху, — каже вона зі сміхом. — І що мені подобається в Sonsie, — це не брехливі обіцянки, а прийняття себе та обставин. Не картати себе через щось, а просто відчувати себе трохи вільніше".

Текст: MargauxAnbouba, Альона Пономаренко
За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.