До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Памела Андерсон відмовляється від макіяжу

Образ Памели Андерсон завжди був підкреслено гламурним і сексапільним, але на цьому Тижні моди в Парижі акторка продемонструвала зовсім інший підхід — на покази брендів вона вдягалася дуже стримано і зовсім відмовилася від макіяжу.

Памела Андерсон
Памела Андерсон

Реклама

Перший її публічний вихід у новому образі стався на шоу The Row — 56-річна зірка прийшла до сестер Олсен у маскулінному брючному костюмі та білій сорочці, не приховуючи свої зморшки та веснянки. Її шкіра сяяла, а Памела виглядала впевнено та розслаблено, зачаровуючи оточення. Для показу Isabel Marant вона вдягла вже більш яскравий образ — жовту мінімалістичну сукню без рукавів, лиш трохи підфарбувавши вії та брови. На показі Victoria Beckham вона сяяла вже у квітковій сукні, а наступного дня відвідала шоу Andreas Kronthaler For Vivienne Westwood, примірявши об'ємне пальто та крислатий капелюх.

Як виявилося, за цією глобальною зміною іміджу стоїть особиста дама – в 2019 році в одному з інтерв'ю Памела Андерсон розказала, що вирішила відмовитися від своєї фірмової гламурної естетики після того, як її візажистка Алексіс Фогель померла від раку грудей. "Вона була найкращою. І відтоді я відчуваю, що без Алексіс мені просто краще не носити макіяж". Також актриса додає, що відмова від того популярного образу з 90-х дозволяє їй зараз почуватися більш вільною, зберігати свою індивідуальність, а також нагадувати іншим жінкам, що природна краса — це прекрасно і доречно за будь-яких обставин.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.