До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 прикладів розкішного новорічного манікюру в червоному кольорі

Різдвяний манікюр — завжди особливий, покликаний створювати настрій. Ми вже збирали кращі ідеї різдвяного та новорічного манікюру — витончені та яскраві дизайни нігтів, що їх пропонують найвідоміші майстри світу. Сьогодні ми пропонуємо найкрасивіші приклади червоного манікюру, які ще не пізно повторити.

Hollywood Red

Форма, відтінок, довжина — все в цьому манікюрі говорить про його святковість та шик. Головний виклик для майстра — знайти той самий відтінок червоного.

Реклама

Iconic Red

"Подарунки краще розпаковувати саме з червоним манікюром", — йдеться у дописі спільноти @manicurist. І не посперечаєшся. До речі, у цьому разі радять застосувати відтінок Red Velvet.

Мандариновий червоний

Це бездоганне святкове покриття має особливий підтон — помаранчевий. Достоту як мандарини, що завжди викликають асоціації зі святом.

Французький червоний

Саме такий манікюр часто можна побачити на французках — короткі прямокутні нігті, соковите кремове покриття. Паризький шик у чистому вигляді.

TikTok Red

Найгостріший — у всіх сенсах — гангста-манікюр джензерів. З ним складно навіть постити тіктоки, не те що робити більш прозаїчні речі. Втім, у цьому і розкіш. До речі, власниця манікюру — наймолодша мільярдерка в історії Кайлі Дженнер. Довжину та колір для неї вибрала Зола Ганзорайт, одна з наймодніших майстринь манікюру в світі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.