До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих образів краси з Тижня моди Haute Couture весна-літо 2024

У Парижі завершився Тиждень моди Haute Couture весна-літо 2024. Обираємо найкращі образи краси, що запам'ятаються надовго, а деякі увійдуть в історію макіяжу (спойлер: знову завдяки Пет Макграт).

Chanel

Beauty-образи на шоу Chanel завжди можна охарактеризувати одним словом — classy. Цей раз не став винятком: сяйлива шкіра, м'які кольори, стриманий шик.

Реклама

Як vogue.ua писав раніше, в Chanel відмовилися від інституту одноосібного керівництва beauty-напрямом. Наразі ним керують відразу кілька молодих талановитих візажисток — Еммі Драмме, Сесіль Паравіна і Валентина Лі.

Ось які засоби краси були задіяні в створенні образів у дусі "тиха розкіш". Головну скрипку тут грає Chanel Rouge Coco Baume відтінку 938 Keep Cool.

Fendi

За давньою традицією за кулісами показів Fendi працює Пітер Філіпс (який у звичайний час опікується макіяжем Dior). У парі із зірковим візажистом Гвідо Палау вони створили феноменальні образи — чисті, лаконічні, витончені.

Imaxtree
Imaxtree
Imaxtree

Гладкі укладання працювали в парі з ювелірними окулярами Кіма Джонса та прикрасами для вух. Шкіра, що сяяла вологим блиском, слугувала чудовим фоном для цих вишуканих аксесуарів.

Giambattista Valli

Для "кутюрного" показу Giambatista Valli візажистка Карін Вестерлунд створила образи краси в дусі Ренесансу — поставало враження чистих від макіяжу облич середньовічної краси.

Imaxtree
Imaxtree
Imaxtree

Стиліст з зачісок Пьерпаоло Лаї зібрав волосся в хвости, які декорував бантами (пряма рима бантам на одязі) та прикрасив живими трояндами незвичних відтінків — від попелясто-сірого до зеленого.

Dior

Для колекції Haute Couture весна-літо 2024 від Марії Грації К’юрі Пітер Філіпс, креативний та фотодиректор з макіяжу Dior, створив макіяж з акцентом на очі, підкресливши їх грою глибоких та світлих відтінків.

"Це двоетапний макіяж, підкреслений інтенсивною димчастою підводкою на нижній лінії вій і світлим бліком на повіках. Очі мали інтенсивний та водночас м’який вигляд", — каже Філіпс.

Jean Paul Gaultier

Художник з макіяжу Томас де Клюйвер застосував для шоу Jean Paul Gaultier інкрустації для очей та губ. Ми вже не перший рік бачимо застосування "ювелірних" прийомів на подіумах.

Imaxtree

З таким макіяжем Face ID в телефоні не розпізнає власника, — але образ очевидно далекий від повсякденного та утилітарного.

Imaxtree

На окрему згадку заслуговують і зачіски, які створила Голлі Сміт. Серед її зіркових клієнтів — дочка Мілли Йовович та зірка серіалу "Ведмідь" Джеремі Аллен.

Imaxtree
Imaxtree

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.